Ивелина Василева, Мениджър Бизнес Развитие Nestle PURINA®: Усилието – от нас, наградата – за тях

3255
Ивелина Василева, Мениджър Бизнес Развитие Nestle PURINA®: Усилието – от нас, наградата – за тях
Снимка: „Нестле за Живей активно!“

Започва работа в Нестле България през 2006 г., преминавайки през различни позиции в сферата на Финанси и контрол. Солидната финансова експертиза, заедно с изявеният бизнес нюх довеждат Ивелина   в екипа на PURINA® България през 2013 година. Самата Ивелина  приема бизнеса за Храни за домашни любимци като една от най-емоционалните продуктови категории на компанията. В ролята си на Мениджър Бизнес Развитие отговаря за развитието на бизнеса в България и за надграждането и разширяването на социалните инициативи, които се провеждат от бранда. 

Българка застава начело на шоколадовия бизнес на Нестле за Югоизточна Европа

От 1 септември тази година, Даниела Йорданова поема поста бизнес мениджър „Шоколадови изделия“ Югоизточен пазар (България, ...

1. Г-жо Василева, есенното издание на „Нестле за Живей активно!“  на 18 септември наближава, какво да очакваме?

Традиционно „Нестле за Живей активно!“ пристига с много положителни емоции и с основна цел - да промотира активния начин на живот и балансираното хранене сред хората, както и да засили връзката между тях и домашните любимци като предаде послание за грижата към животните, повече разходки с тях и активни забавления, които могат да бъдат полезни и здравословни и за двете страни, практикувани заедно. Тази година събитието е наистина мащабно, то започва с пет лъча участници - с четириногите им партньори, маратонци, родители с деца, обичащи танците, велосипедисти, бързоходци. Всички те тръгват от различни локации малко след 19 ч., а маршовете, които ще кръстосат столицата, ще бъдат водени от известни личности посланици на активния начин на живот, сред които звездите на българския спорт Йордан Йовчев, Тереза Маринова, Екатерина Дафовска, Евгени Иванов – Пушката, актьорите на Театър Българска Армия, Алфредо Торес, ъндърграунд артиста Хоумлес, чаровната ни поп изпълнителка Поли Генова.

2. Какво сте подготвили за домашните любимци на локацията на Purina?

PURINA® ще поведе лъча на четириногите приятели като се събираме от 18 часа в Кучешката градинка зад Музея „Земята и хората“. Всички наши гости ще могат да се включат в благотворителната инициатива „Усилието – от нас, наградата – за тях“, да участват в щафетни игри под ръководството на треньора на кучета Асен Аролски, да се насладят на професионално дресираните четириноги как скачат за летящо фрисби, а защо не да проверят колко са напреднали в тренировките и техните пухкави приятели. Също така ще дадем старт точно в 18.30 ч. на благотворителния мини маратон, който ще се проведе с цел повишаване ангажираността на обществото към проблема с бездомните животни, а от името на всички участници в него PURINA® ще дари храна за животните в нужда. На главната сцена пред НДК, когато всички се съберем заедно да отпразнуваме по символичен начин празника на движението като имаме специална награда на PURINA® за една от танцовите школи, спечелила любовта на публиката.  

3. Как могат да се включат желаещите да дарят солидарност за животните в нужда?

„Активни ден и нощ“ е мотото на есенното издание на “Нестле за Живей активно! Град 2022“, което ще се проведе на 18-ти септември в София

Първата „Нощ на отворените фитнеси“ ще даде възможност на столичани да посетят безплатно над 10 клуба, които ще са отворени...

Очакваме всички съпричастни с нашата кауза да помогнем заедно, дарявайки храна на животните от Animal Rescue чрез включване в инициативата „Усилието – от нас, наградата – за тях“. В 18 ч. в Кучешката градинка, елате на шатрата на PURINA®, където ще има специални карти със стикери, вземете своята карта и първия си стикер и стартирайте участието си като се включите в мини маратона или във вечерния подход от 19 ч. с домашните любимци. Пристигайки на финалния пункт на PURINA® на НДК ще получите още един стикер и успешно ще попълните картата си, като е нужно само да я предадете и  по този начин от ваше име, ние даряваме 1 кг храна за Animal Rescue и животните в нужда. Изненади ще има и за домашните любимци, които ще получат лакомства за награда, както и специални изненади за първите 50 четириноги приятели, които са попълнили успешно картите с помощта на стопаните си.

4. „Усилието – от нас, наградата – за тях“ е прекрасна благотворителна инициатива, как се зароди идеята?

Инициатива започна с основната ни идея едновременно да стимулира екипа ни към по-активен начин на живот и да помогнем на  животните в нужда. Така за всеки 10 000 крачки, които правят нашите служители, в началото на годината PURINA® България дарява по 1 кг храна на приют за животни. По този начин се грижим за здравето на колегите ни, докато превръщаме усилията им в награда за бездомните животни. През месец март бяха дарени над 250 кг храна на Animal Rescue, а сега след „Нестле за Живей активно! Град 2022“  очакваме да дарим още повече храна като вярваме, че ще се включат всички съпричастни към нашата кауза. Инициативата беше посрещната с огромен ентусиазъм още от самото анонсиране от нашите служители, които до един са силно ангажирани към каузата да помогнем на животните. В рамките на Югоизточен пазар сме дарили повече от 2 тона храна в резултат на вътрешната активация в компанията.

5. Какво ви мотивира да продължавате и надграждате инициативата и какво предстои?

За съжаление проблемът с бездомните животни съществува в България не от вчера. Всяко второ бездомно куче всъщност е изоставено от стопаните си, а приютите са препълнени, тъй като се осиновява само едно куче без дом на повече от 350. Отчитайки това PURINA® насочва усилията си в две посоки – от една страна да помогнем на приютите чрез даряване на храна за животните там, а от друга – да стимулираме и промотираме сред хората отговорната грижа за техните домашни любимци и любовта към животните като цяло. Очакваме и вярваме, че все повече хора ще се ангажират с инициативата и ще ни подкрепят в нашата мисия. Направете първата крачка и вие, елате на „Нестле за Живей активно! Град 2022“ и се включете в каузата на PURINA® „Усилието – от нас, наградата – за тях“!

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com