X
 
 

Изгряващата музикална звезда Сиера Лари е сред финалистите в национален конкурс

1467 0
Изгряващата музикална звезда Сиера Лари е сред финалистите в национален конкурс
Снимка: Румяна Начева, ДЕС „Румина”
В националния конкурс „Детска мелодия на годината 2019” ще участва и талантливото търновско момиче  Сиера Лари.  Тя е сред избраните певци да изпълнят песента „Аз имам право” по  музика на Красимир Милетков, текст от Нина Дончева и аранжимент на Минко Ламбов. До 1-ви ноември, като финалист в конкурса, Сиера трябва да подготви своята песен, да я запише в студио и да заснеме видеоклип към нея, съобщи Румяна Начева – ръководител на студио "Румина".

Сиера Лари е на девет години, учи в СОУ „Емилин Станев“ и пее в Детско естрадно студио „Румина” при Военен клуб  - Велико Търново. Още при първата й изява пред публика - солистка на песента „И пак е лято“, тя блесна със своя завладяващ глас и сценично поведение, показвайки таланта си на изгряваща музикална звезда.

Млада певица от Русе спечели първа награда от престижен международен конкурс

Първа награда завоюва Димана Дончева на завършилия в края на миналата седмица XII Международен конкурс „Шаттък“ в казахстан...

На 1 ноември 2019 г. ще можем да чуем и видим звукозаписът и видеоклипът на песенното изпълнение на Сиера Лари, заедно с изпълненията на още 14 песни от финалния етап на националния конкурс „Детска мелодия на годината 2019”. Този ден ще бъде двоен празник за малката търновска певица, тъй като заедно с участието си на финала, тя ще започне десетата година от своето рождение.

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители