Как приказният свят оживя пред две български семейства

4682
Как приказният свят оживя пред две български семейства
Снимка: Mastercard

Децата обичат да мечтаят, а въображението им обикновено ги отвежда в приказния свят от книжките и вълшебните места от анимационните филмчета, за да се превъплътят в любимите си герои. Признайте си, възрастните също обичаме да го правим, за да се откъснем за кратко от ежедневните си грижи и проблеми, макар да не сме толкова успешни като децата. Да, в това отношение определено има какво да научим от тях. А колко хубаво би било, ако можехме с размаха на детското въображение да се потопим изцяло в приказния свят и да пътуваме из него заедно с най-близките си. Е, две български семейства го постигнаха, благодарение на предоставената от Mastercard безценна възможност да преживеят магията на Disneyland в Париж навръх 25-ата му годишнина.

Семействата на Милена Дякова и Красимир Георгиев се потопиха в приказния свят на доброто, където мечтите на малки и големи се превръщат в реалност. Вълшебният свят оживя пред тях благодарение на вярването на Mastercard, че хората оценяват вълнуващите преживявания много повече от материалните вещи, а пътуването е един от най-сигурните начини за създаване на емоции и нови незабравими спомени. Затова компанията изпрати на незабравим уикенд в Париж семействата на двама български картодържатели, които в периода от края на септември до началото на ноември са се разплатили безконтактно със своята Mastercard. Пътуването до френската столица включваше посещение на Disneyland – едно от най-щастливите и изпълнени с магия кътчета на Земята, където създаването на незабравими спомени от срещата с невероятните атракции, магичната атмосфера и приказните герои е лесно като детска игра.

"Уникално и незабравимо – това са думите, с които можем да опишем пътуването си. Отдавна мечтаехме да посетим Disneyland, чели сме и сме гледали много за това вълшебно място, но прекарването там отиде далеч отвъд очакванията и представите ни. Преживяване за цял живот!", сподели Милена Дякова.

"Останахме изумени от мащабите на Disneyland и пищните представления, в които участваха огромен брой герои. Но най-вълнуващо беше да видиш блясъка в очите на посетителите от различни възрасти… И да усетиш, че и ти, наред с малките деца, си се пренесъл духом изцяло в света на приказките", разказа Красимир Георгиев.

Споделят още, че са били впечатлени от емблематичните кръгли уши на Мики Маус, които са закодирани навсякъде в парка, включително в архитектурата и озеленяването. Разбира се, не са пропуснали и възможността да се качат на безбройните въртележки и влакчета, с които да вдигнат адреналина. Силно впечатлени са останали от пътуването в чашите за чай на Шапкаря от „Алиса в Страната на чудесата“, както и от приятната разходка с лодка из подземното царство на карибските пирати и 4-D киното, което ги е пренесло в кораб от „Междузвездни войни“.

Подобен разказ няма как да бъде пълен, защото има неща, които не се описват с думи, а се преживяват със сърцето и оставят вечен отпечатък в спомените. Семействата на Милена Дякова и Красимир Георгиев ще пазят завинаги споделените с най-близките хора безценни моменти от времето, в което приказния свят е оживял пред очите им.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ОБЩЕСТВО:

Прогноза за времето - 20 април 2024 г. (събота)

Най-важните новини за деня: 19 април 2024 г.

Никола Стоянов за руската историография: Кражбата на история и култура е най-страшната кражба

ДАНС не пусна ливанец в България

Клиентите на Kaufland набират средства за DMS кампании за лечение

Още поне 5 години ще ползваме "Български пощи"

МВР: Бившият шеф на ГДБОП е имал контакт с Нотариуса, но не е проверяван

Времето утре - 20 април 2024 г.

Лобита, предизборни пари и украински помощи: Кой поиска смяната на министър Кирил Вътев?

МВР готви покупка на 980 автомобила и 440 мотора

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com