Каракачанов за доклада за Ми-17: Засекретен е

1649
Каракачанов за доклада за Ми-17: Засекретен е
Снимка: БГНЕС

Каква е причината не мога да ви кажа, тъй като самият доклад е засекретен. Това каза вицепремиерът и министър на отбраната Красимир Каракачанов в отговор на журналистически въпрос каква е причината за катастрофата с военния хеликоптер Ми-1.

На 11.06.2018 г., около 20:30 часа, в авиобаза Крумово вертолетът Ми-17 катастрофира. В трагичния инцидент загинаха майор Пламен Пантилеев и майор Стоян Неделчев, а бордният техник офицерски кандидат Алексей Каменов бе ранен. По-рано днес от пресцентъра на военното ведомство съобщиха, че комисията за разследване на авиационното произшествие с хеликоптер Ми-17 завърши своята работа с доклад за възможните причини. От МО съобщиха, че докладът на комисията е поверителен и ще бъде предоставен на Военно-окръжна прокуратура - Пловдив. Окончателното заключение за причините за катастрофата ще бъдат дадени от Военно-окръжна прокуратура – Пловдив след приключване на досъдебното производство.

На 11 юли приключва проверката за разбилия се в база "Крумово" Ми-17

Очаква се на 11 юли да приключи проверката за катастрофата с военния хеликоптер Ми-17 в района на авиобаза „Крумово“. Това ...

Министърът на отбраната посочи, че докладът, ще бъде предаден надява се още утре на военната прокуратура в Пловдив. „И от там нататък те ще излязат с резултати от своето разследване. И тогава те ще обявят нещата”, каза той.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Общество