Карбовски: Забранете провинцията в София!

11119
Карбовски: Забранете провинцията в София!

Забранете провинцията да идва в София и ще си решите проблемите в Студентски град. Така Мартин Карбовски коментира ситуацията в градчето на бъдещите висшисти в “Удавете водещия” по Нова телевизия, предаде БЛИЦ.
“Първата им идея е да дойдат от Кюстендил с бебето си и да започнат да въртят търговия на пазара. По наше време в Студентски град обирахме всичко от дърветата – нямаше какво да ядем. Сега там е като рог на изобилието – всичко можеш да си купиш”, продължи Карбовски в типичен стил.

“А, да не забравим и сексекскурзията – идват от Перник и близките села до Студетнски град и си намират краткотрайна радост. Имам наблюдение още, че студентите са студенти, за да могат да отидат на бригада в Щатите”,
допълни Карбовски.

Според него ситуацията в Студентски град не може да се реши с разни забрани. “Тези хора са свикнали да живеят така. Идват в София със своя манталитет. А манталитетът е нещо, което не се променя”, подчерта Мартин Карбовски.

“Мястото в Студентски град е уникално. Там никога няма да има гробища. Второ – това е бяла циганска махала - има много млади хора, там не може да се живее нормален живот. Винаги е било така, просто сега степента е малко по-различна. Аз съм за правото на студентите да живеят живота си, както искат”.

Журналистът смята, че проблемът в комплекса трябва да се реши с патрулиращи полицаи.
“Да ти кажа, че съм абсолютно против построяването на нов студентски кампус. Тогава джипситата от Самоков ще дойдат в Студентски град и положението ще стане нетърпимо”, заяви Карбовски.

“Щом са решили да пият и да не учат, нека го правят. Признавам, има и нормални хора сред студентите. Трябва да се облагороди градчето и да има някакви правила. Да не се случват такива неща, каквито се случиха със Стоян Балтов”, каза още Мартин Карбовски

“Твоята позиция за Студентски град абсолютно се разминава с моята. Аз съм за едно спокойно място, където да живеят студентите, да четат и да си почиват”, отбеляза Любен Дилов-син.

Редактор: Десислава Ушатова

Ресторантьори: Студентският град е квартал като всички други

Законопроектът, целящ затварянето на заведенията в Студентски град, е лицемерен и решава проблемите на парче. Това никога не е било к...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com