Kaufland България е финалист в 16 категории на Career Show Awards 2023

1033
Kaufland България е финалист в 16 категории на Career Show Awards 2023
Снимка: Kaufland

Kaufland България е финалист в 16 от някои от най-оспорваните категории на тазгодишното издание на Career Show Awards 2023. Престижният конкурс се провежда за пета година и отличава най-забележителните успехи на компаниите в сферата на човешките ресурси и работодателската марка.

Благодарение на положените усилия, свързани с работодателската марка на компанията, Kaufland успя да затвърди позицията си на предпочитан и търсен работодател. Заедно с разнообразните стратегии за управление на човешките ресурси, както и с отдадеността на екипа, ритейлърът е определен за финалист в следните категории на Career Show Awards 2023:

  1. Най-добър работодател FMCG
  2. Стратегия за привличане на таланти
  3. Стратегия за кариерно развитие
  4. Стратегия за обучение и развитие
  5. Стратегия за признание на служителите
  6. Изключителни екипни постижения
  7. Използване на технологии в HR
  8. Иновации в подбора на кадри
  9. Развитие на лидерски умения
  10. Стажантска програма
  11. Динамично развиваща се компания
  12. Благотворителна инициатива
  13. Стратегия „Баланс, работа и личен живот“
  14. HR Мениджър
  15. Recruiter
  16. Employer Branding екип

„Фактът, че за поредна година сме финалисти в редица силно конкуренти категории на Career Show Awards ни показва, че действията ни имат значение. Постиженията ни насърчават да бъдем все по-добри и да полагаме нужните усилия, с които да мотивираме колегите ни и да доказваме, че Kaufland е страхотно място за работа“, сподели Милена Караилиева, директор „Човешки ресурси“ в Kaufland България.

Всяка от кандидатурите за Career Show Awards се оценява от жури, съставено от експерти и професионалисти с дългогодишен опит. Сред тях има журналисти, ръководители на сдружения и асоциации, редактори, издатели, инфлуенсъри, футуристи и лидери от различни браншове. Процесът по оценяване на кандидатурите в различните категории е базиран на няколко основни критерии – култура и ценности, цели планиране и изпълнение, креативност и иновативност, ефективност и резултати.

Утвърждаването на работодателската марка на Kaufland България завоюва над 35 отличия от началото на 2022 г. до момента в най-оспорваните категории на значими конкурси като Employer Branding Awards на b2b Media, Career Show Awards, My Love Marks, Business Lady, Employer of choice и др. Компанията успя да заслужи първото място в категории като Работодател на годината, Любим международен работодател, Employer Branding Idea, Employer Branding Event, Лидер в работодателската марка, Студентски активности и подбор и др.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com