Kaufland България е големият победител в „Продукт на годината“

1402
Kaufland България е големият победител в „Продукт на годината“
Снимка: Kaufland

Общо осем отличия получиха продуктите на Kaufland България в шестото издание на утвърдения международен конкурс за иновации в продукти и услуги „Продукт на годината". Собствената марка на Kaufland „Брей!“ беше отличена в седем категории след проучване на потребителските предпочитания. Призовете бяха присъдени на „Българска баница със сирене“, „Сирене от биволско мляко“, „Лютеница“, „Сладкá“, „Плодове“, „Кореноплодни зеленчуци“ и „Кайма смес“. В категорията „Мляно месо“ триумфира сертифицираната от TÜV AUSTRIA по-рано тази година марка „Шеф Месар“.

„Качеството на продуктите е основен приоритет за Kaufland България и се стремим към това нашите клиенти да получават винаги най-доброто за тяхната трапеза. Оценката на потребителите е най-голямото отличие за нас, тъй като тя доказва доверието в продуктите ни от собствени марки“, коментира Ялчин Джем, търговски директор в Kaufland България и член на борда на директорите. Той получи наградите заедно с маркетинг директора – Катерина Ушева и Радослав Куртев – директор „Свежи храни и собствени марки“.

„Продукт на годината“ е най-широкообхватният международен конкурс за иновации в продукти и услуги, в който гласуват потребителите. Конкурсът се провежда в повече от 45 държави по света и обхваща над 2000 потребители или потенциални потребители за всяка категория. Победителите във всяка категория се определят чрез национално представително изследване, организирано от независимата изследователска компания Nielsen IQ.

Собствената марка на лидера в ритейла „Брей!“ е фаворит на потребителите и тази година. „Брей!“ спечели в категорията „Кайма смес“ с кайма смес „Стара Планина“, която през месец януари беше сертифицирана по международен стандарт. Към нея се присъединяват баница „Брей!“ със сирене и 100% български съставки в категория „Българска баница със сирене“, биволското сирене „Брей!“, лютеницата и ароматното сладко от български рози на марката. В категориите „Плодове“ и „Кореноплодни зеленчуци“ ябълките и морковите „Брей!“ повеждат в класацията. Осмата награда за Kaufland спечели мляното свинско месо с марката „Шеф Месар“.

Повече за продуктите с марки „Брей!“ и „Шеф месар“

Марката „Брей!“ е част от усилията на Kaufland България да утвърждава продуктите с национален вкус и традиционните за българската трапеза рецепти. Компанията подкрепя родното производство и съхранението на традиционните български вкусове и рецепти, като непрекъснато разширява асортимента си. Марката „Брей!“ вече предлага над 100 разнообразни продукта в ключови за българския потребител стокови групи – млечни и месни продукти, основни храни и напитки. Продуктите от серията „Шеф Месар“ са с проверено качество от независимия институт за сертификация на хранителни стоки TÜV Nord България и включват прясно пилешко и телешко месо с български произход – цяло пиле, телешко мляно месо, месо за готвене, наденица и бургери, както и разнообразие от качествено свинско месо – гърди, врат без кост, нарязан шницел, каре и мляно месо.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com