Kaufland България получи две отличия във второто издание на „Employer of Choice Awards”

5198
Kaufland България получи две отличия във второто издание на „Employer of Choice Awards”
Снимка: Kaufland

Кaufland България беше отличена с две награди във второто издание на конкурса „Employer Of Choice Awards“. На награждаващата церемония компанията получи приз в категория Employer Brand стратегия“ и отличие в индивидуалната категория „Специални заслуги в развитието на работодателската марка“.  

Конкурсът „Employer of Choice Awards” има за цел да отличи компаниите с успешни проекти в сферата на човешките ресурси. В тазгодишното издание бяха номинирани над 50 компании, които участваха с над 100 проекта в 14 категории.  Проектите бяха оценявани от независимо жури, съставено от международни експерти.  

„Горди сме, че именно в тази предизвикателна година компанията ни продължи да надгражда своите усилия като добър работодател. С редица инициативи като „#Аз помагам“, „Благодаря“, „Разчитайте на нас“ и чрез ключови партньорства разказваме историите и показваме лицата на нашите колеги, защото именно те стоят зад успеха ни като водеща компания в сектора за модерна търговия“, каза Мила Вълкова, старши мениджър „Подбор и работодателска марка“ в Kaufland България.  

Христо Арабаджов, експерт „Работодателска марка“, заслужи приза в индивидуалната категория „Специални заслуги в развитието на работодателската марка“.  

През миналата година Kaufland България реализира редица вътрешни и външни инициативи за своите служители, с които затвърди позицията си на един от най-желаните и сигурни работодатели в България и лидер в грижата за хората. В последната година прогресът на работодателската марка на Kaufland България беше потвърден от множество награди в конкурсите Career Show Awards, Employer of Choice Awards, Business Lady Awards, Employer Branding Awards, BAPRA Bright Awards, PR приз, Препоръчан работодател. В конкурса „Компания на годината“ Kaufland взе първа награда в категория „Човешки ресурси“. Kaufland България спечели вота на потребителите за Любим работодател - международна компания в потребителската класация „Любимите марки“. Компанията бе отличена и като най-добър работодател сред търговските вериги в България според класацията Career Show Index, и е в топ 5 на най-предпочитаните работодатели в страната според проучване на ManpowerGroup България, проведено с над 350 български студенти. Благодарение на успешните си работодателски практики вече три поредни години Kaufland България е сертифицирана като Топ работодател от международния независим институт Top Employers Institute.

Повече информация за работодателските инициативи на Kaufland вижте на: https://kariera.kaufland.bg/

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com