Kaufland осигурява свежи и качествени храни за втория сезон на "Дяволското гърло"

3371
Kaufland  осигурява свежи и качествени храни за втория сезон на "Дяволското гърло"
Снимка: Kaufland

Хитовият  български сериал „Дяволското гърло“, който пожъна огромен успех в страната и чужбина, снима в момента своя втори сезон във Велико Търново. Партньор на екипа по време на снимките е Kaufland България.

Ритейлърът се грижи за комфорта на всички на снимачната площадка, като ежедневно предоставя свежи и качествени хранителни продукти за участниците във филмовата продукция. Разнообразието, което предлага веригата, дава възможност за огромен избор от плодове, зеленчуци и традиционни месни и млечни продукти, пресни печива и много други вкусотии.

Вторият сезон на криминалната  драма е с работно заглавие „Есента на демона“. Сюжетът се завърта около разследването на мистериозни убийства в старата столица. Главните действащи лица отново са разследващият полицай Филип Чанов и агентът на ДАНС Миа Язова, в чиито роли се превъплъщават Владимир Карамазов и Теодора Духовникова.

Kaufland България традиционно подкрепя българското кино, реализирайки разнообразни инициативи в цялата страна. През лятото на 2022 г. в партньорство с „Автокино“, на паркингите на различни хипермаркети се състояха над 130 прожекции на актуални български филмови заглавия. Това даде възможност на хиляди посетители да се насладят на едни от най-популярните съвременни български филми, както и да се срещнат и да поговорят с техните продуценти и режисьори.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com