Kaufland с трето отличие за лидерство в сектора на модерната търговия

1313
Kaufland с трето отличие за лидерство в сектора на модерната търговия
Снимка: Kaufland

За трета поредна година Kaufland България получи престижно отличие за лидерство в сектора на модерната търговия от ICAP Bulgaria. Това се случи по време на десетото издание на наградите True Leaders, чрез които организацията отдава признание на положителните бизнес практики у нас. Отличието на Kaufland е резултат от множество индикатори, сред които са отчетените последователни действия на компанията в грижата за своите служители, обемът на инвестицията в обучение и развитие, както и запазване и увеличаване на персонала.

„Ние в Kaufland България отстояваме лидерството си всекидневно чрез много работа, смелост за внедряване на иновации и силен и мотивиран екип. За тази награда бих искал да благодаря на всеки един от близо 7000-те служители в нашата компания. Kaufland се утвърждава и отличава именно благодарение на отдадената всекидневна работа на всеки един човек в нашия екип“, категоричен е Иван Чернев, главен изпълнителен директор на Kaufland България.

В резултат на успешните си работодателски практики, от началото на година компанията спечели близо 25 отличия в областта на работодателската марка. През 2022 г. Kaufland успешно защити за 4-та поредна година сертификат Топ Работодател, издаван от престижния международен независим институт „Top Employers Institute“, като се представи с по-добър общ резултат, както спрямо предходната година, така и спрямо стандарта като цяло. Kaufland България зае и 1-то място в тазгодишното издание на престижната годишна класация Career Show Index. 

Наградите на ICAP Bulgaria, част от ICAP group of companies - най-голямата група за бизнес информационни услуги в Югоизточна Европа - се организират за десета поредна година. True Leaders награждава всички български компании, лидери в своя сектор от икономиката, които едновременно отговарят на няколко обективни критерия, според официално публикувани данни, без намесата на субективното мнение на жури или на резултати от публично проучване. Наградените компании отговарят на критериите - висока доходност, увеличение или запазване на персонала, кредитна стабилност и водеща позиция в сектора си на дейност.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com