Кънчо Стойчев: Най-лъжливото управление от 23 години

19866
Кънчо Стойчев: Най-лъжливото управление от 23 години
Според социолога днес ГЕРБ е загубила властта.

ГЕРБ, днес, съвсем закономерно загуби властта. Дали ще продължат да управляват с тази арогантност или не – няма значение. България вече е различна. Най-лъжливото управление от 23 години, коментира за БГНЕС социологът Кънчо Стойчен.

Не смея да кажа нещо по-силно за моралната същност на това управление, но съм сигурен, че тепърва предстоят разкрития, от които българският народ ще потръпне. Днес България се разделя с най-голямата лъжа на прехода и тя се казва ГЕРБ. По-голяма лъжа е нямало в България и единственият правилен ход на премиера Борисов е да вземе оставките на двамата "гении" – двамата вицепремиери Цветан Цветанов и Симеон Дянков и да вървим към предсрочни избори. Защото той, ако това не направи, той ще бъде пометен като ритан камък.

Пролет пукна на 17 февруари

Стотици хиляди протестираха днес в десетки градове на България срещу правителството и високите цени на тока, обобщава БГНЕС.  Про...

ВИЖТЕ ПРОТЕСТА В СОФИЯ ПРЕЗ ОБЕКТИВА НА ACTUALNO.COM

Ние днес бяхме свидетели само на началото, от тук нататък ситуацията ще ескалира, защото три години и половина, ние всички предупреждавахме ГЕРБ, че "тенджерата ври", а те натискаха отгоре капака. Колкото по-дълго натискаш капака на вряща тенджера, толкова по-голям ще е взривът. Но това човек трябва да е завършил трети клас, за да го разбере, но те не могат да го разберат. Така, че цялото това потискане и гавра с народа, тази арогантност трябва да бъде платена час по-скоро. До тук се стигна с унеса на българския народ, една излъгана надежда на една лъжа, че Борисов идва, за да възстанови справедливостта и законността. Справедливостта по никакъв начин не беше възстановена, напротив, законността беше потъпкана, Парламентът е в краката на това управление. Парламент на практика от година и половина не съществува. Наблюдавахме управление по телефона, разпореждане на ляво и на дясно – три пъти "да", три пъти "не" и пак три пъти "да", три пъти "не". Това е една гавра с институциите. Бих казал, че премиерът е един много талантлив, но в сферата на неговия талант държавното управление изобщо не попада. Посланието на гражданите е напълно ясно – затова едни избори биха регламентирали народното недоволство. Когото избере народът или комбинацията, която народът посочи. Тази комбинация от хора трябва да се натовари със спешно възстановяване на държавността в България, за възстановяване на достойнството на българите. Днешният ден е вторият голям провал на Борисов след референдума, който беше първият, третият ще бъде до края на седмицата.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com