Медиа агенция "Аргент" с официално становище за сваления билборд на МВР

2810
Медиа агенция "Аргент" с официално становище за сваления билборд на МВР
Снимка: bTV

"Във връзка със сваления билборд с послание от полицейския синдикат до евроделегатите в България, ние от медиа агенция "Аргент", бихме искали да внесем яснота и да потвърдим, че в конкретния случай, както и при всички наши проекти, сме работили професионално, следвайки установената бизнес практика, отношения и процедури". Това пише в своя официална позиция до медиите рекламната агенция "Аргент", коментирайки отправени към нея обвинения от страна на "Метрополис Груп" заради свалянето на билборд с послание на английски от страна на полицейските синдикати към идващите за откриването на българското председателство на ЕС гости от Европа.

Припомняме, че "Метрополис" обвини "Аргент", че не са ги информирали, че на билборда до кръстовището на бул. "Евлоги и Христо Георгиеви" и ул. "Гурко" ще бъде поставена реклама със синдикално събитие на полицейските синдикати (СФСМВР), а е било казано, че рекламата ще е на събитие.

"Бихме искали категорично да заявим, че упреците към нас за подвеждане и саботаж от страна на колегите ни от "Метрополис", свалили впоследствие билборда, са некоректни и несъстоятелни", отвръщат от "Аргент", като изказват своята официална позиция по случая:

"Нашата работа и отношения с бизнес партньори се развиват по правила и разписани договорни отношения, в които всеки един от участниците е информиран за действията на другия. В този смисъл е нелепо да се твърди, че един от партньорите, а именно този, който е извършил монтажа на визията на билборда и отчита качеството и навременното изпълнение със снимков материал, не знае какво пише на него.

Медиа агенция "Аргент" вече 22 години е сред лидерите в бизнеса, защото винаги спазваме стриктно професионалните и законови стандарти в работа си. Такъв е случаят и с билборда на Синдиката на полицейските служители, който по никакъв начин не противоречи на закона и не включва нерeгламентирано съдържание.

Нашите договори и регулацията на бизнеса постановяват, че отговорността за рекламното съдържание се носи от клиента в качеството му на директен рекламодател, а не от медийната агенция. Ние нямаме договорни отношения с директния клиент, поръчал билборда - Синдиката на полицейските служители. Наш възложител по тази поръчка е "Студио Васколов" - фирма, с която работим отдавна.

В тази връзка, каквато и да е реалната причина от "Метрополис" да свалят билборда на Синдиката на полицейските служители, тя няма нищо общо с медиа агенция "Аргент". Решението за сваляне на билборда е принадлежи на колегите от "Метрополис" и няма причина те да прехвърлят отговорността за него към нас.

В този смисъл нашата отговорност е да свършим своята работа професионално и в срок, следвайки правилата и стандартите в нашия бизнес, което всъщност направихме в изпълнение на договорните ни отношения по проекта".

Визитка

Медиа агенция "Аргент" е създадена през 1995 година и е постоянно в топ 10 най-големи медиа агенции в България. 

Портфолиото на агенцията включва пълния спектър специализирани медийни услуги в телевизия, интернет, преса, радио, външна, кино и индор реклама.

 

Медиа агенция "Аргент" е член и акционер в международната верига на независимите медиа агенции Local Planet и нейно представителство за Централна и Източна Европа и страните от ОНД. През октомври 2017 година се проведе годишната конференция на Local Planet, където "Аргент" беше отличена като Агенция на годината за 2017 година.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ОБЩЕСТВО:

Светият Синод избира наместник-председател

Кой има имен днес днес, 19 март, 2024 г.

Прогноза за времето - 19 март 2024 г. (вторник)

Пловдивският митрополит Николай няма да е кандидат за патриарх

Най-важните новини за деня: 18 март 2024 г.

Фаза на Луната на 19 март 2024 г.

Затварят за две седмици участък от АМ “Тракия” край Бургас

От догодина: Прекратяваме договор с телеком без неустойка, ако има индексация

Кета Мирчева: Ние не искаме да се поучим от историята (ВИДЕО)

"Топлофикация София" лъжат за по-ниски сметки за парно през февруари? (СНИМКИ)

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com