Момче с левкемия има нужда от спешно кръвопреливане

17232
Момче с левкемия има нужда от спешно кръвопреливане
Снимка: Thinkstock/ Guliver

Лицето на кампанията за борба с хепатита и основател на фондацията, помагаща на носители на коварния вирус Хепатит – Христо Гешов, приканва всички да подадат ръка на нуждаещия се Александър Спиров от гр. Луковит, който е с левкемия, недоуточнен вид от тип Б.

Александър е приет за химиотерапия в плевенската УМБАЛ „Георги Странски”. Необходими са кръвопреливания с кръвна група Б отрицателна.

Сърфист се нуждае спешно от кръводаряване

32-годишен сърфист се е ударил вчера в скалите край бургаския квартал „Сарафово”, съобщиха от МБАЛ – Бургас. Мъжът с...

„Моля всички хора, които са от тази кръвна група, независимо къде в страната се намират, да подадат ръка на Александър. Нека заедно му помогнем да се върне жив и здрав при семейството си. Нека подарим този подарък на него и близките му без да има повод и голям празник. Аз вярвам в добротата и големите сърца на хората, вярвам, че зад напрегнатото и забързано ежедневие на всеки от вас се крие един чист и свят човек . Нека направим добро днес, за да ни се върне и на нас утре. Освен, че ще направите добро на Александър дарявайки му кръв, вие ще направите добро и на себе си, защото с даряването на кръв вие получавате и напълно безплатни изследвания за четирите опасни вируса предавани по кръвен и полов път.  Надявам се да откликнете на молбата ми и тази на семейството на Александър!“, призова Христо Гешов .

Всеки от вас, който е с кръвна група Б отрицателна може да дари кръв във всеки един от кръвните центрове в страната ни и да помогне на Александър Кирилов Спиров от гр. Луковит, който се намира в болница УМБАЛ „Георги Странски” гр. Плевен.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com