Музейко с безплатен вход, но не и за Планетариума

10539
Музейко с безплатен вход, но не и за Планетариума

За първи път от своето откриване детският научен център Музейко ще отвори вратите си за посетители от цялата страна напълно безплатно. Тази неделя (10 юли) от 10 до 18 часа всички деца и родители, който обичат науката и забавленията, са добре дошли в научния център, за да разгледат неговите три етажа, да поиграят с над 130 образователни игри, 13 научни изложби, да влязат в единствения Планетариум в София, да се разходят по озеленения покрив и най-важното – да се срещнат с истински учени, съобщиха от Музейко.

Всички, решили да посетият единствения Планетариум в София, който се намира в Музейко, ще трябва да закупят билет в деня на посещението на стойност 2 лева - за да посетят космическите научни програми, водени от астрономи.

Книгите отново поемат на поход към своите читатели

От 2 до 23 април 2016 г. за пети път се провежда националната кампания Асоциация „Българска книга“ има удоволствието да ви...

Достъпът с детски колички през безплатният ден ще бъде ограничен за максимално удобство на всички посетители. През всички останали дни до 30 август обаче, в научния център влизането с детски колички ще бъде разрешено.

Освен в безплатния си ден, Музейко посреща децата през летните месеци и с Умна ваканция – програма, в която през юли и август децата и техните родители могат да избират между целодневни занимания на български език, полудневни на английски език и целодневни на двата езика. Заниманията през ваканцията включват приказки, творчески ателиета, научни работилници и игри на открито, посветени на различна тема всеки ден от седмицата.

През юли предстоят и още два дни за най-малките, посветени на децата на възраст от 0 до 5 години. На 14 и 30 юли екипът на Музейко ще организира срещи между родителите и инициативи със специалисти по рано детско развитие, ателиета за изкуства, музика, развитие на въображението и моториката.

Във всеки работен за Музейко ден от годината след 16:30 часа има и HAPPY HOUR, в който цените на билетите са намалени.

Renault и „Музейко“ с кампания за безопасност и мобилност в града

Същевременно, Renault лансира интерактивна дигитална игра за повишаване на информираността на децата за пътната безопасност, която е до...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com