Над 3 милиона гледания за експертите от „Къщата на Lidl“

2911
Над 3 милиона гледания за експертите от „Къщата на Lidl“
Снимка: Lidl

Над 3 милион гледания в YouТube са събрали четиримата експерти от „Къщата на Lidl“ от старта на видео поредицата досега. Около 175 хиляди часа са отделили YouТube потребителите, за да гледат практичните и свежи идеи, които те споделят.  

Поредицата се допълва с нов епизод всяка събота, когато баш майсторът Дино, експертът по „направи си сам“ Бояна, многократната републиканска шампионка по кану-каяк Михаела или гидът в света на модата и красотата Павлина дават идеи за всевъзможни интересни неща. Сред тях са креативни съвети за градината и домашната работилница, трикове за мода, красота, творчество, хоби, спорт и уелнес. Скритият коз на поредицата е самопровъзгласилият се за „пълен лаик“ пети член на екипа – Марио, който помага на експертите, тества съветите им и често попада в комични ситуации. Резултатът – изключителна свежа и полезна комбинация, която вече 28 епизода привлича все повече фенове и последователи.  

Доказва го и последното отличие, което YouTube поредицата на Lidl получи – бронзова награда на IAB MIXX Awards 2021 и признанието на авторитетно международно жури. „Къщата на Lidl“ бе отличена в една от най-оспорваните категории – „Най-добра видео кампания“. Традиционно конкурсът отличава най-добрите дигитални кампании в 20 категории. За първи път тази година бяха получени рекорден брой заявки – 184, като за призовите места се състезаваха 88 финалиста. Сред най-добрите заслужено се подреди и експертната четворка на Lidl.  

„Къщата на Lidl“ се  реализира съвместно с агенция Handplayed. И докато подобни формати обикновено започват с предупреждението „Не прави това вкъщи“, то този стартира с предизвикателството „Направи това вкъщи!“ – всяка събота с нов епизод, който потребителите могат да открият в YouTube канала на Лидл България тук.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com