Най-големият квартал в България с нов модерен хипермаркет

125894
Най-големият квартал в България с нов модерен хипермаркет
Снимка: Kaufland

Шестият модернизиран хипермаркет Kaufland за тази година отваря врати за клиенти в най-населения жилищен комплекс в България – кв. Люлин в София. Само за няколко месеца лидерът в сектора на модерната търговия инвестира близо 20 млн. лева в обновяване на своите хипермаркети, като в Люлин са вложени 3,6 млн. лв. Чрез това Kaufland България се стреми да превърне своята магазина мрежа в такава от най-ново поколение.

Иван Чернев поема ръководството на Kaufland България

Валтер Волф, главен изпълнителен директор на Kaufland България, напуска компанията. Той заемаше длъжността от декември миналата година ...

Водени от мисията да предоставят винаги качествени и свежи стоки, в обновения Kaufland Люлин ще се предлагат близо 1000 нови продукти – както хранителни, така и нехранителни. По този начин жителите на кв. Люлин ще могат да се възползват от това да намерят всичко необходимо за домакинството си като част от концепцията за One Stop Shopping.

За да се ориентират клиентите лесно и бързо, обектът е изцяло пренареден по най-новите международни стандарти за търговски вериги. Навсякъде в обекта са поставени информационни табели, а всички различни групи артикули са обозначени с различен цвят и символ.

Освежаването на търговската зона включва и изграждането на нова пекарна, ToGo и ToMix витрини, както и така нареченият Фермерски пазар. Това е концепция, която е изградена единствено от Kaufland и предлага на клиентите стоки от български производители от конкретния регион. По този начин компанията стимулира местното производство, което е и основен приоритет – 5000 са българските продукти в Kaufland България. Като част от зелената политика на компанията осветлението в целия обект, който се простира на 3700 кв. м., е подменено с LED.

Kaufland България търси новите „Управители на бъдещето“

Kaufland България започна набирането на кандидатури за новото издание на кариерната програма „Управители на бъдещето“. Учас...

Зоната за наематели – също уникален модел у нас, е обновена, като са освежени всички обекти: Kaufland Люлин е с напълно обновена настилка на паркинга, както и части от фасадата.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com