Най-известните дюнери у нас вече и в Kaufland „Хаджи Димитър“

6078
Най-известните дюнери у нас вече и в Kaufland „Хаджи Димитър“
Снимка: Kaufland България

Най-голямата верига за дюнери у нас вече може да бъде открита и на паркинга на хипермаркет Kaufland в столичния кв. „Хаджи Димитър“. Ритейлърът разшири партньорството си с Aladin Foods в продължение на концепцията си за предоставяне на разнообразни услуги на своите клиенти – One Stop Shopping. Хипермаркетите на Kaufland България постепенно се трансформират в своеобразни търговски центрове, в които клиентите могат да се възползват от най-разнообразни стоки и услуги на едно място.

„Непрекъснатото подобрение и разширение на услугата, която предоставяме на нашите клиенти, е част от политиката, с която Kaufland България отговаря на повишаващите се изисквания от страна на потребителите ни. Нашите хипермаркети се превръщат в места, на които можеш не само да напазаруваш, но и да платиш сметките си, да пиеш кафе, да се срещнеш с приятели. Разширяваме броя и вида на допълнителните услуги и високата обратна връзка от страна на клиентите ни е това, което ни показва, че сме на прав път“, обяви ръководителят на направление „Централно управление на недвижимостите“ за Kaufland България Диана Костова.

Най-много нови коли карат в Централна България

Всички седем победители от играта на Kaufland Card вече получиха своите чисто нови автомобили VW Taigo. Най-много са спечелилите от гра...

Тя допълни, че освен с наложената в цялата страна марка дюнери, от началото на годината Kaufland България разширява партньорствата си с бизнеси като иновативната кафетерия COMPARTIDO, пицария Pizza Lab, суши щандовете на Obento Sushi.

„Откриването на нов обект на Aladin Foods към хипермаркет на Kaufland България е изключително важно партньорство за нас. Благодарение на него, Aladin Foods ще увеличи значително пазарния си дял – през обектите на Kaufland преминават седмично над 1 млн. клиенти“, заяви собственикът на веригата за бързо хранене Аладин Харфан.

В обекта в Хаджи Димитър се предлага целият асортимент от менюто на Aladin у нас – различни видове дюнери, бургери, пици и пилешки изкушения, както и фалафели. Тук се намира и така наречената електронна каса, която позволява автоматично да се направи поръчка, като по този начин клиентът пести време.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com