Останките на атентатора остават в Бургас

6138
Останките на атентатора остават в Бургас

Останките на предполагаемия атентатор от летище Бургас остават за антропологичен анализ в бургаската болница. Това съобщи съдебният лекар д-р Галина Милева. Остават в сила повишените мерките за сигурност на бургаското летище.

Спокойно се работи на бургаското летище и няма струпване на туристи. И двата терминала – "Пристигащи" и "Заминаващи" работят. По-голямо напрежение се създава на контролно-пропускателния пункт, където се е образувала колона от коли и автобуси. Всъщност на територията на летището, след проверка с подвижно огледало по ходовата част на колите, се допускат само организирани групи туристи и хора с увреждания. Останалите посетители трябва да оставят колите си пред бариерата.

Служител на летището заяви, че след атентата полетите от и за Израел вече не се изписват на информационните табла. При пристигане на самолет от Тел Авив израелските туристи се събират в отделена зала и със засилена охрана напускат летището. Повишени са мерките за сигурност. Двойно повече са и полицейските служители, които охраняват летището. Ситуацията като цяло се нормализира.

От съдебна медицина потвърдиха очертания вече профил на евентуалния атентатор. Те отново подчертаха, че по всяка вероятност бомбата се е намирала и се е взривила от раницата на гърба му.

Редактор: Петър Проданов

"Qaedat al-Jihad" пое отговорността за атентата, плаши с още

Неизвестната организация "Каидат ал-Джихад" /Qaedat al-Jihad/ пое отговорността за Бургаската трагедия, съобщава авторитетен израелски ...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com