Политически уволнения съпътстваха тези 7 месеца от настоящото управление

12550
Политически уволнения съпътстваха тези 7 месеца от настоящото управление
Снимка: БГНЕС

По-голяма толерантност и уважение към различното мнение е водещо, защото един конструктивен диалог е много по-полезен за страната ни. Това каза заместник-председателят на ПП ГЕРБ Цветан Цветанов, по време на посещението си в гърменското село Дебрен.

Предстои среща на ГЕРБ с активисти от Сатовча, Хаджидимово, Гърмен и Гоце Делчев. На срещата ще бъде направен анализ, като ще очертаят основните приоритети за 2014 година, тъй като България се нуждае от повече конструктивен дух, тъй като последната година е била тежка. „Когато видяхме едни много дълги и продължителни протести, това говореше за една нестабилна политическа ситуация в страната, която рефлектира както върху перспективата и бъдещето, така и върху възможността за развитие на бизнеса”, каза Цветанов.

Менков: Не съм адвокат на дявола

Не се чувствам като адвокат на дявола, заяви пред Би Ти Ви адвокатът на бившия вътрешен министър Цветан Цветанов - Менко Менков. Юрист...

По думите му, е важно повече инвестиции в България, тъй като от Европа започват да спират оперативните програми, говори се, че нещата не са наред. „Важно е през 2014 година да започнем много силно и да бъдем консолидирани, да преодоляваме всички трудности, които ни съпътстват. Необходимо е да полагаме повече усилия, България да бъде по-силна и Европа да ни възприеме, като част от силна Европа, а не, както в момента сме пренебрегнали европейската перспектива в управлението.

Политическите уволнения са част от неприятните неща, които съпътстваха тези седем месеца от настоящото управление. „Реваншизмът и политическите уволнения не кореспондират с професионализма на хората. За това, че си гласувал за една партия и имаш по-различно мнение от сегашното управление. Това е политиката на днешните управляващи”, каза Цветан Цветанов.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com