Променят маршрутите на автобуси в София през уикенда

15226
Променят маршрутите на автобуси в София през уикенда
Снимка: Getty Images / Guliver

Ремонтните дейности на градина "Докторски паметник" налагат промяна в организацията на движението в София следващите два уикенда.

От 7.00 ч на 22 март до 24.00 ч. на 23 март се забранява влизането на пътни превозни средства по ул. "Оборище" между ул. "Сан Стефано" и ул ."Кракра" . От 7.00 ч. на 29 март до 24 ч. на 30 март се забранява влизането на автомобили в двете посоки по ул. "Шипка" между ул. "Кракра" и ул. "Сан Стефано", съобщиха от СО.

Промяна на движението на трамваите в Надежда заради ремонт

Въвежда се временна организация на движение във връзка с реконструкция на трамваен релсов път и контактна–кабелна мрежа на трансп...

От 4.30 ч на 29 март до 4.30 ч на 31 март се променя автобусен маршрут № 9 както следва : от бул. "Евлоги и Христо Георгиеви" направо по ул. "Ген Гурко", обратен завой на моста по бул. "Евлоги и Христо Георгиеви" и по маршрута двупосочно. Променя се и маршрутът на автобусите, обслужващи линия 280 както следва: от бул. "Цариградско шосе", наляво по бул. "Евлоги и Христо Георгиеви", надясно по ул. "Ген. Гурко", надясно по бул. "Васил Левски", надясно по бул. "Цар Освободител", бул. "Цариградско шосе" и по маршрута двупосочно.

Автобуси с номера 306 ще се движат от бул."Цариградско шосе", наляво по бул. "Евлоги и Христо Георгиеви" , надясно по ул. "Ген Гурко", надясно по бул. "Васил Левски", надясно по бул. "Цар Освободител", бул. "Цариградско шосе" и по маршрута си двупосочно. Автобусите от линии 9, 280 и 306 ще спират на всички съществуващи спирки в променения участък от маршрута.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com