Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Радослава Ненова: Нищо не е безсмислено за търсенето на Боян

11 май 2018, 08:30 часа • 7681 прочитания

Три хеликоптера са тръгнали, чакат да утихне вятъра, за да се вдигнат по-нагоре. От външно министерство извършиха чудеса, за да може тези три хеликоптера да са там. Това каза приятелката на Боян Петров Радослава Ненова в интервю за bTV.

"От вятъра зависи какво могат да направят в момента, но със сигурност хора са тръгнали от долу, за да достигнат една по-голяма височина. При първа възможност ще направят оглед, там са едни от най-опитните шерпи, които са извършвали легендарни спасявания на Еверест. Техните разкази ни дават надежда, че всичко може да има щастлив край.", каза още Радослава.

По думите ѝ Боян "със сигурност знае, че трябва да е на завет, за да се предпази от тежки измръзвания. Трябва да го търсят не само в палатките, а и във всички възможни заслони. Със сигурност сме им обещали доста голяма сума, ако го намерят жив, ако проведат акция без резултат ще е сумата, която е по договор. Правя всичко, за да преобърнат планината, за да има резултат – не жаля средства. За мен е доста лична битка и нищо не е безсмислено."

Евгения Чаушева
Евгения Чаушева Отговорен редактор
Новините днес