Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Слави Трифонов: България е мафиотска държава

18 декември 2020, 19:29 часа • 29217 прочитания

Уважаеми сънародници, видимо става въпрос за срастване между изпълнителнатa власт и разследващите органи, което пък е доказателство, че в България демокрация няма и че България е мафиотска държава. Това написа телевизионния водещ Слави Трифонов на своята Facebook страница.

Причина за гнева му стана решението на прокуратурата да не образува досъдебно производство за изтеклите аудиозаписи, в които се чува глас, който прилича на този на премиера Бойко Борисов.

Публикуваме пълното съобщение на Слави Трифонов без редакторска намеса:

Току-що Cпециализираната прокуратура излезе със съобщение, че няма нищо нередно в записите на Бойко Борисов. Няма да ви го цитирам. Ако имате търпение и не се притеснявате, че ще се почувствате нехигиенично, можете да го прочетете в сайта на прокуратурата. Вярвам, че никой от нас не очаквал друго в тази безсрамна държавна администрация с тази безсрамна прокуратура. Едва ли някой нормален човек е очаквал нещо различно.

Трифонов: Българското МВР е най-смешното МВР в света!

Уважаеми сънародници, видимо става въпрос за срастване между изпълнителнатa власт и разследващите органи, което пък е доказателство, че в България демокрация няма и че България е мафиотска държава.

Срастванията в медицината са проблем, който обикновено се ликвидира с операция. Скалпел, моля.

Actualno.com
Actualno.com Отговорен редактор
Новините днес