Спират безплатното порно по телевизията

14614
Спират безплатното порно по телевизията
Снимка: Thinkstock Images

След поскъпването на салатата българинът ще се трябва да се бръкне по-дълбоко и за порно. Oдобрено е споразумение между СЕМ и всички кабелни доставчици, с което спират свободен достъп до "програми за възрастни". Tова съобщи в Пловдив председателят на СЕМ Георги Лозанов, предаде Стандарт нюз.

Те ще се приемат само платено и чрез съответни кодове. Еротичните програми вече няма да са в свободните пакети на операторите с цел защита на децата.

Десетки години затвор за изнудвач, използвал порно за шантаж

Обвиняем бе осъден в САЩ на 18 г. затвор за изнудване и кражба на самоличност заради публикувани 10 100 снимки със сексуално съдържа...

 

СЕМ ще предприеме акция за разкриване на пиратско излъчване на филми и програми от кабелните оператори, обяви още Лозанов и посочи, че получават единични сигнали за пиратско излъчване на програми по някои кабелни телевизии в малките населени места.

„Цифровизацията стартира от 1 ноември. Целта е да се набавят декодери за всички потребители на цифрова телевизия у нас. Последните данни сочат, че едва 20% от хората в страната ползват прякото ефирно излъчване на програмите на телевизионните оператори, останалите са към кабелни оператори", каза още Лозанов.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com