Спират водата в кв. Бояна

9278
Спират водата в кв. Бояна
Снимка: Thinkstock

Във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод по ул. „инж. Борислав Огойски” кв. „Горна баня”, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „инж. Борислав Огойски”, ул. 639, ул. „Димитър Чинтулов”, ул. „Бойчо Бойчев”, ул. 648, ул. 637, по ул. „Бойчо Бойчев” от ул. 648 до ул. „Бойчо Бойчев” №12.

Ето в кои част София остава без вода

Във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод по ул. „инж. Борислав Огойски” кв. ...

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска, разположена на ул. „Харманлийско въстание” и ул. „Бойчо Бойчев”. След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата.
Във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за изграждане на Главен канализационен колектор по ул. „Петър Дипларов” кв. „Горубляне”, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района:
по ул. „Искър” от ул. „Георги Зоев” до ул. „Хан Аспарух”; по ул. „Деян Попов” от ул. „Искър” до ул. „Петър Дипларов”, ул. „Шумако”; по ул. „Хан Аспарух” от ул. „Лазар Плачков” до ул. „Искър”.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска, разположена на ул. „Искър” и ул. „Георги Зоев”. След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата.

Във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод по ул. „Живата вода” кв. „Бояна”, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района: по ул. „Сговорна дружина” от ул. „Поп Евстати Витошки” до ул. „Момина скала”. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска, разположена на ул. „Сговорна дружина” и ул. „Поп Евстати Витошки”. След реализацията на тези инвестиционни проекти клиентите на „Софийска вода” живеещи в района ще почувстват значително подобреното качество на предоставяните услуги.

Във връзка с изграждане на ново сградно водопроводно отклонение по ул. „Евлия Челеби” местност „Карпузица” кв. „Княжево”, се налага спиране на водоподаването от 12:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района: по ул. „Евлия Челеби” от ул. „Дамяница” до ул. „Всеволод Гаршин, ул. „Всеволод Гаршин” №8”. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска, разположена на ул. „Евлия Челеби” и ул. „Дамяница”.

Планирани прекъсвания на водоснабдяването в София

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата, съобщиха от пресцентъра на компанията. В...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com