Тази нощ София тренира! Включете се на фитнес режим в първата „Нощ на отворените фитнеси“

1397
Тази нощ София тренира! Включете се на фитнес режим в първата „Нощ на отворените фитнеси“
Снимка: Нестле България

Само броени часове остават до старта на градското издание на „Нестле за Живей активно!“, което ще сгрее софиянци и ще разтърси града в ритъм, с големи дози енергия и движение, напук на градусите вън.

 5 активни лъча формират кулминацията на събитието, срещайки се пред НДК, където спортния дух с танци, шоу, музика мощно ще завладее сърцата, умовете и телата на всички, а повече от 10 фитнес зали отварят за безплатни посещения чак до полунощ в рамките на първата „Нощ на отворените фитнеси“.

С шесткратния участник в олимпийски игри, медалистът и спортната легенда на България Йордан Йовчев всички ентусиасти могат да спортуват рамо до рамо в Pulse Fitness&Spa Младост. Кралят на салсата Алфредо Торес, чийто девиз „Само напред и винаги, винаги нагоре!“ кани всички, които искат да се докоснат до латино ритмите и да научат кога и как да движат ханша и как да работят за метаболизъм, в залата Pulse Fitness&Spa Bulgaria. А във всички останали обекти от веригата Pulse Fitness&Spa, ще може да се включите в безплатни групови или индивидуални тренировки с доказалите се професионални треньори от клуба.

Ще уцелите десетката с олимпийската ни шампионка, най-успялата българка в биатлона, винаги усмихнатата и заредена с енергия Екатерина Дафовска, с която може да тренирате и да получите ценните й насоки за правилен спортен режим и как се финишира винаги успешно в Атлетик Студентски град. Легендата на леката атлетика на България, олимпийската златна медалистка Тереза Маринова ще посрещне всички запалени фенове, любители, професионалисти и непрофесионалисти, за да спортуват заедно в Атлетик Дианабад и ще сподели нейните тайните съставки за победа в залата.

А точно под главната сцена на „Нестле за Живей активно! Град 2022“ в залата на Next Level ще може да тренирате с Евгени Иванов-Пушката и съпругата му Маруся Иванова. Как се поддържа форма, за да натрупаш внушителните 233 волейболни мача и сервисът ти да е винаги „пушка“, ще видите на живо като спортувате една вечер с него. А за да забравите за болките в гърба, можете да се включите в тренировката по укрепваща гимнастика със специалиста Маруся Иванова.

Ако имате въпроси за хранителния си режим или този на децата ви, какво е добре да се похапва през есента и зимата, как да поддържате красиво тяло с правилна диета и кои са 9-те аминокиселини, които ще подобрят здравето ви, може да попитате лично доказаните професионални нутриционисти проф. Божидар Попов, доц. д-р Теодора Ханджиева-Дърленска и Весела Ламбер в 18:30 ч. в градинката на Храм „Свети великомъченик Георги Победоносец”.

Брандовете на Нестле България NESCAFÉ® 3in1, PURINA, NESTLÉ Fitness®, NESCAFÉ® Frappé, NESCAFÉ® Dolce Gusto®, NESTLÉ GERBER®, NESTLÉ NESQUIK®, KITKAT®, SMARTIES®, LION®, NESTLÉ МУРА® и Нестле за По-здрави деца ще се грижат за широките усмивки и доброто настроение на всички гости.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com