Три автомобила тип "паяк" ще работят в Стара Загора от днес

15146
Три автомобила тип "паяк" ще работят в Стара Загора от днес
Снимка: dariknews.bg

От днес на територията на град Стара Загора ще заработят нови два специализирани автомобила тип „паяк”, с което броят им става общо три. Това съобщиха от пресцентъра на общината. Принудителното преместване на неправилно паркираните автомобили е мярка, която се предприема с цел повишаване безопасността на движение в града.

Колите ще се транспортират до специализирани паркинги на територията на Стара Загора - Специализиран паркинг „Берое” – южно от стадион „Берое” и Специализиран паркинг – бул. „Никола Петков” №20 (северно от магазин „Технополис” – Арена парк МОЛ Стара Загора). Информация за местоположението на принудително преместено ППС ще се получава на тел. 112 – за цялата страна или 0800 157 37 – Градска мобилност при Община Стара Загора.

Трима ранени при челен сблъсък между Казанлък и Крън

Трима души пострадаха при челен сблъсък между Казанлък и Крън. Инцидентът стана днес около 10 часа в района на бензиностанция "Славен...

Принудително преместените ППС се освобождават от специализираните паркинги след заплащане на дължимите суми за разходите по отстраняване, транспортиране и паркиране. Община Стара Загора призовава водачите на моторни превозни средства при паркиране да спазват разпоредбите на Закона за движение по пътищата.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com