Велинград е с официална номинация за СПА столица на Европа

7206
Велинград е с официална номинация за СПА столица на Европа
Снимка: Петър Чолаков

Велинград е с официална номинация за СПА столица на Европа. Това заяви евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Андрей Новаков по време на среща с Благой Рагин, Председател на Българска хотелиерска и ресторантьорска асоциация и (БХРА) и Златко Златанов, председател на Сдружението на хотелиерите и ресторантьорите, съобщиха от пресценътра на ГЕРБ.

Евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП бе придружен от изпълнителния директор на Европейската хотелиерска и ресторантьорска асоциация (HOTREC) Кристиан дьо Баран.

Община Велинград е пред фалит

Община Велинград е със запорирани сметки и е изправена пред фалит. Това съобщи финансовият министър Владислав Горанов след правителстве...

„Благодаря на Андрей Новаков за поканата да дойда във Велинград. Впечатлен съм от работата на министър Николина Ангелкова за развитието на туризма в България“, заяви Кристиан дьо Баран.

Изпълнителният директора на Европейската хотелиерска и ресторантьорска асоциация заяви увереността си, че през 2018 г. Велинград ще стане домакин на генералната асамблея на HOTREC.

„През 2008 г. Велинград бе обявена за СПА столица на Балканите, следващата стъпка е общината да стане СПА столица на Европа“, заявиха от сдружението на хотелиерите и ресторантьорите във Велинград.

Те подчертаха, че ще работят усилено до 2018 г. Велинград да покрие критериите и да бъде обявен за СПА столица на Европа.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com