Въвежда се временна организация на движението във връзка с преасфалтиране на бул. "Никола Мушанов"

12183
Въвежда се временна организация на движението във връзка с преасфалтиране на бул. "Никола Мушанов"
Снимка: СО

Въвежда се временна организация на движението във връзка с преасфалтиране на бул. „Никола Мушанов” от бул. „Възкресение” до ул. „Житница” и съгласно заповед на Столична община, съобщиха от пресцентъра на общината.

От 07.00 часа на 28 март до 24.00 часа на 4 април 2014 г. се забранява влизането на ППС в дясната половина от пътното платно на бул. „Никола Мушанов” между бул. „Възкресение” и ул. „Добротич” и по бул. „Никола Мушанов” между ул. „Добротич” и ул. „Житница”. Движението на ППС да се извършва двупосочно в лявата половина от пътното платно на бул. „Никола Мушанов” между бул. „Възкресение” и ул. „Добротич” и по бул. „Никола Мушанов” между ул. „Добротич” и ул. „Житница”.

От 07.00 часа на 5 април до 24.00 часа на 11 април 2014 г. се забранява влизането на ППС в лявата половина от пътното платно на бул. „Никола Мушанов” между бул. „Възкресение” и ул. „Добротич” и по бул. „Никола Мушанов” между ул. „Добротич” и ул. „Житница”. Движението на ППС да се извършва двупосочно в дясната половина от пътното платно на бул. „Никола Мушанов” между бул. „Възкресение” и ул. „Добротич” и по бул. „Никола Мушанов” между ул. „Добротич” и ул. „Житница”.

Промяна, засягаща обслужването с обществен транспорт:
От 04.30 часа на 28 март 2014 г. до 24.00 часа на 4 април 2014 г. се измества спирка „Балканкар АД” с код 0565 на бул. „Никола Мушанов” на 200 метра назад към ул. „Блага вест”.

От 04.30 часа на 5 април 2014 г. до 24.00 часа на 11 април 2014 г. се измества спирка „Балканкар АД” с код 0566 на бул. „Никола Мушанов” на 200 метра назад към ул. „Житница”.

За намаляване на транспортните задръжки в ремонтния участък по бул. „Никола Мушанов” между бул. „Възкресение” и ул. „Житница”, съветваме при възможност да се избягва преминаването през същият, като движението на ППС да се осъществява с преминаване през бул. „Цар Борис III”.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com