Zepter представи нов безшумен миксер

37336
Zepter представи нов безшумен миксер

MixSy® е новият многофункционален безшумен миксер от Zepter, съчетаващ функциите на доста от „кухненските роботи" в един-единствен уред. Той се състои от нож с множество функции, приставка за разбиване, бъркалка, месомелачка, процесор и кана.

С MixSy® може да се правят супи, да се пасират сосове, да се приготвят основни ястия, десерти, напитки и дори бебешки храни, поясняват от компанията. MixSy® може да реже, мели, разбива сурови и готови продукти, да меси хляб или питки, да бърка тестото за палачинки.

Три въпроса за здравословното хранене

1. Кои са най-честите болести, причинени от неправилното хранене? Повечето здравословни проблеми се дължат на неправилно хранене: 62%...

Уредът има приставки от неръждаема стомана, които не влияят върху вкуса на обработваните продукти и са устойчиви на корозия. Многофункционалният нож нарязва, намачква, пасира и прави пюрета.

Приставката за разбиване смесва течности, хомогенизира, разбива и кремове. Месомелачката може да нареже дори най-жилавите парчета месо или да смели рибата до напълно гладка консистенция.

Каната е 800 мл, направена е от поликарбонат и издържа до 150°С.

Лекуват „болестта на сградите”

Система за пречистване на въздуха лекува съвременната „болест на сградите”. Системата се нарича Therapy Air Ion и е на Zept...

MixSy® може да се съхранява на стенната си поставка, заедно с всички приставки. Уредът е защитен срещу прегряване - има изолиран корпус и дръжка, както и спирален кабел, който не пречи при извършване на кухненската работа. Всички негови части може да се измиват в съдомиялна машина.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com