Зрелищно шоу с ретро автомобили на „покрива“ на Kaufland

2919
Зрелищно шоу с ретро автомобили на „покрива“ на Kaufland
Снимка: Kaufland

За втора поредна година Kaufland България и клуб „AvangardD Classic” организират уникално по рода си шоу изложение на ретро автомобили. Kaufland Open Air Fest ще предложи на своите гости разнообразна програма в два поредни дни, изпълнени с приятни емоции. Събитието ще се проведе на 18 и 19 юни на открития паркинг с панорамна гледка на хипермаркет Kaufland в столичния квартал „Банишора“ и несъмнено ще превърне семейното пазаруване в още по-приятно изживяване.

Kaufland Open Air Fest е безплатно събитие със свободен вход. То ще даде възможност на посетителите да се докоснат отблизо до едни от най-атрактивните превозни средства, движещи се по българските пътища, да разберат тяхното минало и мястото им в световната автомобилна история.

Kaufland е най-добрият работодател в България

Kaufland България е най-добрият работодател в България, според престижната годишна класация Career Show Index. Компанията зае 1-то мяст...

Ценителите на екзотични автомобили ще могат да разгледат експозиция на ретро коли, както и на по-нови модели от висок клас, да присъстват на състезание с радиоуправляеми колички на специална писта и да се полюбуват на ретро автомобилно дефиле. За да се забавляват наравно малките и големи гости на фестивала, организаторите са осигурили още музика, игри и томболи с награди за публиката.

В съботната вечер, след края на първия ден от фестивала на открития паркинг на Kaufland в „Банишора“, посетителите ще могат да се насладят на автокино под открито небе и на българския филм „Бензин“. Култовият автомобил Honda Accord, който Асен Блатечки кара в лентата, също ще може да бъде видян на място. До екрана на автокиното ще са изложени още няколко от автомобилите, участващи в „Бензин“ – като управляваният от Калин Врачански Opel Manta. Събитието, което съпътства Kaufland Open Air Fest, е с ограничен капацитет от 50 автомобила, затова е препоръчително зрителите да си закупят предварително билети ТУК.

Един от акцентите в програмата на фестивала в неделния ден е специалната фен среща на почитателите на „Шкода“ клуб, която ще се проведе от 17:00 часа. Тя ще бъде последвана от събитие за най-запалените автомобилни ентусиасти с различните панели – „Detailing Mania“, демонстрация на полиране на автомобилни детайли и „We built it“, на който ще се обсъждат най-новите тенденции в тунинговането на автомобили.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com