X
 
 

Боса разходка призовава „Вземи краката си в ръце”

1383 1
photo of Боса разходка призовава „Вземи краката си в ръце”
Снимка: Деляна Петкова/Actualno.com
В неделя в 10 часа в Южния парк в София ще се проведе Боса разходка - специално събитие, което е част от кампанията за превенция на разширените вени и хронична венозна болест „Вземи краката си в ръце“, съобщиха организаторите.

Организатор на инициативата е Българското национално дружество по съдова и ендоваскуларна хирургия и ангиология.

"Зелени библиотеки" в парковете на София

Първите за тази година „Зелени библиотеки“ в парковете на София стартират на 3 август 2019 г. на две места – в Южния ...

В рамките на събитието ще се организира боса разходка в Южния парк (Централен вход, до фонтана, откъм бул. „Витоша“) с цел масажиране на краката и подпомагане на по-добрата циркулация на кръвта във вените. Предвидени са още тренировки по зумба, йогалатес и стречинг. Всички желаещи ще могат да разговорят с лекари специалисти и ще получат информация за рисковете от появата на разширени вени, за ранните симптоми на венозната болест, а също и за необходимостта от ранна диагностика и своевременно лечение.

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
  • Георги Илиев Митев 1 Георги Илиев Митев преди 1 месец Профил на трол?
    ТОВА Е РАБОТНАТА СЕДМИЦА НА "ВИСШИСТИТЕ". ДНЕСКА БУДУВАТ, УТРЕ ФЛИРТУВАТ, ВДРУГИДЕН СИ ПАЗАРУВАТ, ПОСЛЕ ПЪК ПРАЗНУВАТ И НАКРАЯ ПАК ПИРУВАТ. СЕДМИЦАТА СВЪРШИ, МЕСЕЦЪТ ПРИВЪРШИ И ГОДИНАТА ЗАВЪРШИ, А РАБОТАТА СИ... НЕСВЪРШИ.
missing image
Две силни земетресения разлюляха Албания

Земетресение с магнитуд 5,6 по Рихтер е регистрирано в западната част на Албания, съобщи Геологическият институт на САЩ. Трусът е усетен в 17.04...