X
 
 

"Демократична България": Само арх. Игнатов може да донесе промяната в София

1834 4
photo of "Демократична България": Само арх. Игнатов може да донесе промяната в София
Снимка: БГНЕС
Ние очакваме софиянци да подкрепят реалния кандидат и това е арх. Борислав Игнатов. Той е единственият човек, който може да донесе и осъществи промяната в София. Това каза съпредседателят на „Демократична България“ Христо Иванов, след като от политическата формация регистрираха листите си за общински съветници, районни кметове и кметове на кметства в общинската избирателна комисия, предаде БГНЕС.

„Промяната в управлението на един град е кандидат за кмет, който може да бъде кмет и може да бъде подкрепен от листа от общински съветници, която е с ясна политическа принадлежност, а не дифузни сборове от всички възможни отпадъци от политическото храносмилане на българската политическа система, които и в момента ни се предлагат“, заяви Иванов. Той коментира, че кандидатурите на Йорданка Фандъкова и Мая Манолова не са алтернатива и избор.

Арх. Борислав Игнатов: Ще заведа дело срещу агенция ПИК

Кандидатът за кмет на София на "Демократична България" Борислав Игнатов беше един от политиците, присъстващи на днешния протест срещу к...

„Хората няма да приемат идеята да избират между Мая Фандъкова и Йорданка Манолова и грешката не е случайна. Това не е избор и това не е алтернатива. Ние очакваме софиянци да подкрепят реалния кандидат и това е арх. Борислав Игнатов“, посочи още Христо Иванов.

От своя страна ген. Атанас Атанасов заяви, че трябва да се промени състоянието на София. „Всички очаквания на софиянци са да има промяна. Смятаме, че ние сме промяната“, подчерта той и добави, че опитът да се симулира битка между два коня – Фандъкова и Манолова, които се командват от едно и също място, ще бъде безуспешна.

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
 • Златко 4 Златко преди 2 седмици Профил на трол?
  Цитат: "Ние очакваме софиянци да подкрепят реалния кандидат и това е арх. Борислав Игнатов. Той е единственият човек, който може да донесе и осъществи промяната в София." - тези хора явно взимат много силни наркотици и се излагат дори в изказванията. Това не е нормално и показва, че не може да се разчита на тях за нищо.
 • Свилен 3 Свилен преди 2 седмици Профил на трол?
  Буахахаха, по-голяма глупост ДБ не бяха тиражирали скоро
 • Билката 2 Билката преди 2 седмици Профил на трол?
  Това твърдение от заглавието е крайно съмнително
 • Урааа...ще има всеки месец ГЕЙ парад... 1 Урааа...ще има всеки месец ГЕЙ парад... преди 2 седмици Профил на трол?
  "Демонична България": Само арх. Игнатов може да донесе промяната в София...така е да не забрави да си вземе и вибраторчетата...