X
 
 

Димитър Делчев: Фандъкова е сложила 100 билборда за над 140 хил. лева в конфликт на интереси

11799 2
photo of Димитър Делчев: Фандъкова е сложила 100 билборда за над 140 хил. лева в конфликт на интереси
Снимка: ДБГ
Водачът на листата за общински съветници на коалицията „Движение България на гражданите“ Димитър Делчев коментира в страницата си във фейсбук, че кандидатът за кмет на ГЕРБ Йорданка Фандъкова има около 100 билборда в София за над 140 хил. лева като част от тях са поставени на неразрешени места или на такива, които самата тя е отдала на търг.

Делчев поясни още, че той е поставил 9 билборда с визията на Мая Манолова, чиято кандидатура за кмет е подкрепена от водената от него коалиция.

Румен Йончев: 15 милиарда минаха през ръцете на Фандъкова, къде са парите?

„15 милиарда лева минаха през ръцете на Йорданка Фандъкова, откакто тя е кмет на София. Къде отидоха парите, как се усвоиха? Ние ...

„От вчера всякакви зложелатели хвърлят обвинения към г-жа Мая Манолова за това, че си сложила билборди, а казала, че не е. Истината е, че тя наистина не си е слагала билбордове. Аз ги поставих. Това е партньорски принос към кампанията на г-жа Манолова, който направих, за да покажа, че подкрепата на Коалиция „Движение България на гражданите“ за нея не е само на думи, а е реална. А за по-любопитните – поръчал съм още 20 с визията на листата на ДБГ, ЗНС, НДСВ и ПНМ. Същите са надлежно декларирани“, написа Делчев и публикува договора за билбордовете.

„Очаквам ГЕРБ, които яростно атакуваха, да обяснят на свой ред вярно ли е, че са поставили близо 100 билборда с г-жа Йорданка Фандъкова за приблизителната сума от 70 000 евро. И не е ли това конфликт на интереси във факта, че част от билбордовете на г-жа Фандъкова са поставени от търговци, на които администрацията на г-жа Фандъкова в качеството и на кмет е дала право да осъществяват външна реклама в София? Наясно ли е г-жа Фандъкова, че рекламни винили с нейния лик, поставени на сгради, строежи и други места по София, са в нарушение на правилата, които нейното мнозинство в Общинския съвет е приело?“, отправя въпроси към ГЕРБ и кандидатът им за кмет Делчев.

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
  • Анонимен 2 Анонимен преди 1 месец Профил на трол?
    Ако не изгоним Червената Чума, руските еничари, като Борисов, Нинова, Доган, Сиктеров и т.н., няма да изпълним завета на Левски за Чиста и Свята Република! Да не забравяме най-важното-предстоящи общински избори. Началото на залезът на две от основните дружки на Баце-султан Ердо и орбан е факт. Изгубиха съответно Истанбул и Будапеща, иде ред на София. Арх. Борислав Игнатов-КМЕТ! Прочетете споделено виж още ›› то от водачът на листата на ДЕМОКРАТИЧНА БЪЛГАРИЯ Методи Лалов и дори най-запалените фенове на Данчето на Бочко и сестра ГАЛЕВА няма да намерят и едно меж думетие да възразят. https ://frognews.bg/novini/metodi-lalov-edna-fasadna-protsedura-shte-troposat-glaven-prokuror-koito-ste-sanuvali.html Да припомним и за “светлото минало” от борческият период на бмб. Как може който и да е със себеуважение да се постави в услуга на доказалото се кат мутро-милиционер Банкянското слънце. - https ://offnews.bg/balgaria/kakvo-kazva-tcru-za-bojko-borisov-61881.html
  • Анонимен 1 Анонимен преди 1 месец Профил на трол?
    Престъпничката Фандъкова в затвора! ВЕДНАГА!