X
 
 

Джамбазки влиза в битката за София, тъй като Фандъкова не е премахнала ромските гета

1418 7
photo of Джамбазки влиза в битката за София, тъй като Фандъкова не е премахнала ромските гета
Снимка: БГНЕС
Йорданка Фандъкова няма да премахне циганските махали, няма да въведе контрол в автобус 72, където се движат граждани без билети, няма да премахне кюмбетата, които замърсяват. Трябва да има контрол. Това важи и дори за пияните английски фенове, които се мотаят в София, по време на мач. Това заяви в ефира на предаването "Тази сутрин" по bTV кандидатът за кмет на столицата Ангел Джамбазки в отговор на въпрос защо влиза в битката за най-големия град в България. По думите му незаконните постройки ще бъдат премахнати, дори и да ги е построил хан Аспарух. Не е нормално някой да живее на гърба на обществото години наред, счита Джамбазки.

Той посочи, че в общинската полиция в момента има около 100 човека. Трябва да станат поне 200. Те трябва да имат функцията да охраняват всички общински служители, които си вършат работата, каза Джамбазки. За мръсния въздух на София Ангел Джамбазки посочи махалите и неизправните автомобили. По думите му трябва да продължи газификацията на града и недопускането на фалита на "Топлофикация". Според Джамбазки има и още един голям замърсител - това е пернишкият ТЕЦ, за който никой не говорел. 

Кандидат-кметове в сблъсък как София да се справи с транспортните проблеми (ВИДЕО)

Петима основни кандидати за кмет на София се включиха в дебат за проблемите в транспорта в столицата. Йорданка Фандъкова (ГЕРБ), Мая М...

Кандидат-градоначалникът заяви, че е против спирането на проекти в столицата, които вече са започнали. Като евродепутат Джамбазки отбеляза, че стандартното възнаграждение в Европарламента е 5600 евро. Той подчерта, че Фандъкова е имала и успешни моменти в своята кариера на кмет. Джамбазки е категоричен, че ще гласува само за себе си. 

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
 • Тодор Александров 4 Тодор Александров преди 1 месец Профил на трол?
  ДжамГъзки му работи! Колкото и да се напъва не може да се откъсне от присъщите на БКП-побългарения му цигански произход лъжене и бабаитско крадене под закрилата на службите! Нито с педерстията във всичките й аспекти: и сексуален, и политически, и ДС-ченгесаро-патриотарски, и криминално-далавераджийски, и духовно-морален (ако въобще за него и ДС-МВРо-КАТУНА съществува такова нещо като морал!)!
 • Анонимен 3 Анонимен преди 1 месец Профил на трол?
  Ангел Джамбазки е едно объркано създание, което по поръка на своите руски господари неистово мрази Европейския съюз и се е посветило на борба за дискредитирането му. И изваждане на България от него.
 • Анонимен 3.1 Анонимен преди 1 месец Профил на трол?
  Страшното е, че за постигане на тези цели си служи с бомбастични лъжи. Все за "разложението" на ЕС. Например в едно ТВ интервю твърдеше, че във Великобритания при раждане на дете не му записвали пола в акта за раждане, "за да си избере само като порасне". Ах, какво европейско падение на ценности. Веднага се обадих на приятели в Лондон и те ми прочетоха акта на малкото им бебе. Има си записан пол. виж още ›› Абе, всичко лъже тоя пън.
  : 0 !
 • Анонимен 2 Анонимен преди 1 месец Профил на трол?
  Джамбазки е вторият в партия, която от няколко години е в управлението и има такава тежест, че може да прокарва свои политики, дори и при несъгласие от Борисов. Но нищо не е направено за премахване на ромските гета. Проформа са съборени 50-60 къщи, а са изникнали 1000. Така че аз го обвинявам в нагли лъжи и фалшиви обещания.
 • Анонимен 2.1 Анонимен преди 1 месец Профил на трол?
  Освен това премахването на ромските гета и всичките му други обещания не зависят само от волята на кмета, а трябва да се променят и законите. Нужна е мощна политическа воля, за да принуди това население да работи и да си плаща за всичко като нас. Ако бяха вкарани в затвора за дълги години няколко бащи за това че са оженили 13 годишни дъщери, сега щеше да има значително по.малко цигани. Защото всяк виж още ›› а е родила по 4-5 деца до 18 години. И аз им плащам детските от джоба си. Та да питам Джамбазки - ти от луната ли падаш сега? Къде беше през последните години??? Да съдействаш за сношение на малолетна, до и със "свадба", това е тежко престъпление. Лишаваш я от образование. Товариш обществото и с нея и с всичките и бъдещи деца.
  : 0 !
 • дЖАМБъЗКИ - учил за ватман от лорд Минчев 1 дЖАМБъЗКИ - учил за ватман от лорд Минчев преди 1 месец Профил на трол?
  Джамбазки показа на всички, че е най-подготвен за диспечер в Градски транспорт
 • Октомври 1.1 Октомври преди 1 месец Профил на трол?
  Ами минчев не е лорд нито пък този джамбаски е готов за да бъде диспечер. той е най обикновена подлога на борисов бойко.
  : 2 !