Георги Георгиев: Влизам в предизборната кампания със спокойствието да гледам хората в очите

1896
Георги Георгиев: Влизам в предизборната кампания със спокойствието да гледам хората в очите
Снимка: Actualno.com

Преди 4 години взех решение да вляза в политиката. От дистанцията на времето съм убеден, че то беше правилно. Много проблеми бяха преодолени с общата енергия на политици и граждани, категоричен е бившият председател на Столичния общински съвет

Влизам в предизборната кампания със спокойствието да гледам хората в очите, написа във Фейсбук председателят на Столичния общински съвет Георги Георгиев, който е втори в листата на ГЕРБ за столицата.

Преди точно 4 години на този ден взех решение да вляза в политиката. От дистанцията на времето съм убеден, че то беше правилно, написа Георгиев в социалната мрежа.

Много проблеми бяха преодолени с общата енергия на политици и граждани, подчертава той.

Ето и пълния текст на публикацията му:

Преди точно 4 години на този ден взех решение да вляза в политиката. От дистанцията на времето съм убеден, че то беше правилно.

През последните 2 години бях председател на Столичния общински съвет и с ръка на сърце мога да кажа, че на тази позиция се чувствах наистина полезен за хората. Много работа свършихме заедно, много проблеми бяха преодолени с общата енергия на политици и граждани. Без да съм идеалист, аз така разбирам политиката. За нея вероятно има много какво да се каже. За мен тя е ефективен инструмент да се постига бърз краен резултат в решаваното на проблемите на града.

Днес, 4 години по-късно някои от близките ми все още смятат, че политиката омърсява доброто име. Аз все още смятам, че това не може да ме откаже. Не защото не държа на доброто си име - напротив. А защото вярвам, че общността избира своите лидери. И съм щастлив, че след 4 години на терен тя ме поставя на водещи позиции. Така, със спокойствието да гледам гражданите право в очите, влизам в предизборната кампания. И мога да ги уверя, че ще работя за тях с цялата си енергия и сърце, както и досега.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com