Къде няма да има вода в София днес

5873
Къде няма да има вода в София днес
Снимка: Thinkstock

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Манастирска“, кв. „Челопечене“, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
кв. „Челопечене“, съобщиха от пресцентъра на "Софийска вода".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: пред кметството .
Във връзка с подмяна на спирателен кран на бул. „Васил Левски„, Център , се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
по ул. „Стара планина“ от ул. „Дунав“ до бул. „Васил Левски“
по бул. „Васил Левски“ от бул. „Княз Александър Дондуков“ до ул. „Стара планина“

Столична община обяви война на графитите

Столична община планира в близките месеци да стартира масово почистване на паметниците и фасадите на сградите от графити и надписи, изп...

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Стара планина“ ъгъла с бул. „Васил Левски“.
Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Св. Св. Кирил и Методий„, кв. „Славовци“ , се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 14:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
по ул. „Св. Св. Кирил и Методий“ от ул. „Равнец“ до ул. „Липите“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Св. Св. Кирил и Методий“ ъгъла с ул. „Равнец“.
Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0700 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .
“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!
Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ София