Соломон Паси няма да участва в изборите за кмет

9629
Соломон Паси няма да участва в изборите за кмет
Снимка: БГНЕС

"Нека започна от това, че репликата Ви, г-н Атанасов, че някой "търси работа на Соломон Паси", беше онази капка, която преля чашата рано сутринта. (Една майка развива особен рефлекс към несправедливостта с раждането на всяко следващо дете)". Това коментира в профила си във Фейсбук съпругата на Соломон Паси – Гергана Паси.

Тя продължава, че "реформаторите, г-н Атанасов, са хората, за които моето семейство и мнозина от нашите приятели гласуваме години наред - с все по-угасваща надежда, че модерността и реформаторският дневен ред ще стане дневен ред на държавата, а толерантността - норма, която следваме и проповядваме".

Лютви Местан: Естествено е и ние да подкрепим Паси за кмет на София

Няма нищо по-естествено от това ДПС като либерална партия да подкрепи яркия либерал Соломон Паси за кмет на София, заяви Лютви Местан...

И затова ми стана смешно, когато Вие, г-н Атанасов (Вие не плащате заплатите в моето семейство, но пък то плаща Вашата) - допуснахте, че някой дирел работа за Соломон.... Хората, които го познават и са работили с него, знаят, че неговата заетост и продуктивност са пословични и нарицателни. Трудно мога да се сетя (разбира се, аз съм пристрастна:) за друг човек, който работи, дори когато спи, така че, моля Ви, не му търсете работа ...., призовава иронично Гергана Паси.

Има ли връзка между издателство "Изток Запад" и ДСБ? Навярно не.... Но пък можем да създадем такава, ако помолим знаковите хора от ДСБ да прочетат една велика книга на това издателство, която се казва "Защо нациите се провалят" (Аджемоглу и Робинсън), разсъждавайки по аналогия върху въпроса "защо партиите се провалят". Тези световни автори основават тезите си на научни изследвания. В най-общи линии държавите и институциите са разделени на "инклузивни" и "екстрактни" според способността им да интегрират другото, различното и да му дават възможност да съучаства във вземането на решения.

И така: Защо нациите се провалят? Защото лидерите им чуват само себе си... Което важи и за партиите, пише Гергана Паси.

А иначе - в нашето семейство такива решения са възможни само, ако "семейният съвет" ги подкрепи. Нещо, което едва ли ще се случи... Въпреки цялото ни уважение към Меги Кунева и структурата на ДБГ, която реши да прояви въображение и "out-of-party box" мислене, завършва "отвореното си писмо" във фейсбук до ген. Атанасов и ДСБ Гергана Паси.

Кунева предлага Соломон Паси за кандидат за кмет в София

Ще предложа Соломон Паси за кандидатура на Реформаторския блок за кмет на София. Това съобщиха от пресофиса на Движение "България за гр...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ София