Включи се като доброволец в организацията на Sofia Fun Fest

4076
Включи се като доброволец в организацията на Sofia Fun Fest

Фестивалът за деца Sofia Fun Fest 2015 кани доброволци с желание да се включат в организацията на празника за спорт и изкуство. Съорганизатор на събитието е Actualno.com.

По време на Sofia Fun Fest 2015 децата ще имат възможност да научат повече за спортовете, които обичат, да открият нови такива, да намерят приятели и да бъдат вдъхновени от треньори, преподаватели и легендарни български имена в спорта.

Sofia Fun Fest - семеен арт и спортен празник! Всички са поканени! Входът е свободен!

Actualno.com с радост кани всички свои фенове, читатели и почитатели на Sofia Fun Fest 2015, един фестивал за спорт и изкуство. Заповя...

Фестивалът ще се случи 19 септември (събота) в Sofia Ring Mall до кръговото кръстовище на Околовръстен път в близост до отбивката за лифт Симеоново. Желаещите да се включат в организацията ще ни помогнат с раздаването на брошури, контакт с гостите на събитието и други дейности, свързани с игри и прояви.

В празника ще се включат спортни школи и клубове от широк кръг от спортове - спортисти и треньори, които да вдъхновят децата и да разпалят тяхното желание за активен и здравословен начин на живот и ще ги запознаят със специфичните особености и ползи на конкретния спорт. Това ще помогне и на родителите при избор на подходяща школа спрямо възрастта, характера, таланта и уменията на своето дете. С участието си във всички арт забавления децата ще преоткрият нови заложби и ще развият своя талант.

Всеки съпричастен с проблемите на децата с увреден слух ще може да се включи в благотворителния базар. Със събраните средства ще се закупи FM системата Amigo T5/R5 позволява директно предаване на сигнал от предавателя към приемницитре в слуховите апарати на децата, които се обучават.

В томболата на финала ще раздадем много подаръци, осигурени от нашите приятели от Sofia Ring Mall и Funtasy, Vivacom, Караджъ Турс, Clever Book, Kids Optics и спортните школи, участващи във феста. Fusion Academy ще се включат с награди и интересни изненади.

Повече от 120 събития на 72 места в нощта на Пловдив

Фестивалът "Нощ/Пловдив", който се провежда за 11-та година в Пловдив, започва днес с повече от 120 събития на 72 локации в 5 тематични...

Sofia Fun Fest 2015 се осъществява с генералната подкрепа на Vivacom.

Повече за фестивала може да откриете на сайта на Sofia Fun Fest 2015, като може да се присъедините и към събитието във Facebook.

Всички доброволци, които искат да помогнат в организацията са добре дошли! Желаещите могат да ни пишат на страницата на Actualno.com във Facebook или се обадят на следните номера: +359 2 953 23 25, +359878237601. 

Очакваме Ви с нетърпение!

Архитектурен фестивал София 2015 започва на 17 септември

Първото издание на Архитектурен фестивал София 2015 ще започне на 17 септември. Организатори са Камарата на архитектите, Съюза на архит...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ София