За 48-ми път в Казанлък избират Царица на розите

885
За 48-ми път в Казанлък избират Царица на розите
Снимка: Thinkstock

За 48-ми път тази вечер (13.05.2016 г.) в Казанлък ще избират „Царица Роза”. Спектакълът започва в 19.00 часа в Дома на културата „Арсенал”.

Общо 15 са претендентките за короната. Красивите казанлъчанки ще трябва да представят пред зрителите своите възможности в различни турове. След оценките на журито и публиката ще стане ясно коя е най-красивата казанлъчанка тази година. Тя ще получи короната на „Царица Роза 2016” и ще предвожда заключителното карнавално шествие на Празника на розата, което ще се проведе на 6 юни.

Новата Царица Роза мечтае да стане ветеринарен лекар

Едно лъчезарно момиче от казанлъшката Математическа гимназия-Цветелина Иванова, се окичи с короната на Царица Роза. Цвети спечели конку...

Някои от участничките в конкурса се включиха вчера в благотворителната инициатива на Младежки общински съвет Казанлък - кампанията „Подари мечта“. Претендентките: Наталия Савова, Таня Стефанова, Петя Стоянова, Даяна Василева, Симона Янева, Анна Димитрова и Пламена Василева подариха по няколко от любимите си тоалети на абитуриентки, пише Topnovini.bg.

Кампанията „Подари мечта“ цели да подари бални рокли и костюми на зрелостници от община Казанлък, които не могат да си позволят мечтания костюм или рокля за своя бал.

 Снимка: Архив

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Стара загора