Herbalife Nutrition обявява официалното си спонсорство на изгряващата българска тенис звезда Александър Лазаров

5330
Herbalife Nutrition обявява официалното си спонсорство на изгряващата българска тенис звезда Александър Лазаров
Снимка: Herbalife

Herbalife Nutrition, световната компания в областта на храненето, официално обяви подписването на споразумение за спонсорство с младия български тенисист Александър Лазаров. Съгласно споразумението, Herbalife Nutrition ще осигурява на Александър най-високия клас хранителни добавки и продукти, за да му даде възможност да постига възможно най-добрите резултати в тенис турнирите.

Двадесетгодишният състезател от София, който е един от най-забележителните български тенисисти, в момента на четвърто място в българската тенис ранглиста-мъже, оценява първокласното качество и благоприятните ефекти на хранителните продукти на Herbalife Nutrition (Широка гама продукти за здравословен начин на живот) и реши да стане посланик на марката Herbalife Nutrition.

Упорита работа, отдаденост и преди всичко, любов и страст към тениса, са отличителните белези на кариерата на Александър Лазаров. Стартирайки от ранна детска възраст, той е посветен на тениса през целия си живот, като е успял да натрупа значителни успехи и да спечели много награди не само в България. Александър навлезе в мъжкия тенис едва в края на 2016, но е уверен в своя бъдещ професионален успех, като планира да участва в няколко АТП турнира до края на годината. Наскоро Александър спечели втората си ITF титла, на турнира в Грузия, след пет спечелени мача и без нито един загубен сет. Сега е насочил усилията си към следващия турнир.

Много са съгласни, че Александър го очаква бляскаво бъдеще, и самият той твърди, че нищо не може да бъде постигнато без постоянство и правилно дефиниране на целите: "Всъщност е доста просто: В момента, в който си поставиш целта и инвестираш цялата си енергия, способности и страст да я постигнеш, практически е невъзможно да се провалиш и резултатите неизбежно идват. Трябва да кажа, че моят успех изключително много зависи от целия екип – моето семейство, което ме подкрепя от самото начало и продължава да е до мен. В спорта е необходимо да правиш много жертви, необходими са стриктна дисциплина и постоянство. Всяка тренировъчна сесия трябва да бъде по-добра от предходната и заедно с редовните и ефективни тренировки, също се нуждаеш от качествено и балансирано хранене. Това е нещото, което открих в хранителните продукти на Herbalife Nutrition и ги употребявам вече няколко години. Herbalife Nutrition е отличен партньор и аз съм изключително развълнуван от тази подкрепа. Висококачествените им продукти осигуряват допълнителни хранителни вещества, така че да бъда по-уверен и подготвен за бъдещите турнири."

С това споразумение за спонсорство, Александър се присъединява към повече от 150 спортисти и отбори по света, след които LA Galaxy и футболната звезда Кристиано Роналдо на които Herbalife Nutrition е горд спонсор. Нина Шебечич Църнолатац, Регионален директор за Югоизточна Европа и България, поясни защо компанията е поела този ангажимент към Александър:

Лекарят на професионалните спортисти дава съвети как да бъдем здрави и активни

Др. Джонатан Яром е от хората, които определено знаят какво е полезно за организма ни и какво не. Той е президент на Израелската Тенис...

"Ние сме горди и развълнувани от договора си за спонсорство с Александър Лазаров и сме убедени, че нашите висококачествени продукти ще допринесат за физическата му подготовка и ще му помогнат да постигне дори по-добри конкурентни резултати."


За Herbalife Nutrition:

Herbalife Nutrition е световна компания в областта на храненето, чиято цел е да направи хората по света по-здрави и по-щастливи. От 1980 компанията осъществява своята  "мисия по хранене" - да промени живота на хората чрез страхотни хранителни продукти и програми. Заедно със своите независими дистрибутори се ангажира да намери решение на световните проблеми, свързани с лошите хранителни навици, затлъстяването, застаряването на населението, главоломно растящите разходи за общественото здравеопазване и увеличаването на предприемачите от всички възрасти. Продуктите за целево хранене, управление на теглото, енергия и фитнес, както и продукти за лична хигиена, се предлагат изключително на и чрез дистрибутори на Herbalife Nutrition в над 90 страни. Чрез усилията си в областта на корпоративната социална отговорност, Herbalife Nutrition подкрепя Herbalife Nutrition Foundation (HNF) и програмите Casa Herbalife, които помагат да се осигури добро хранене на нуждаещи се деца. Компанията също така е горд спонсор на над 190 спортисти от световна класа, отбори и събития по целия свят, включително Кристиано Роналдо, LA Galaxy и многобройни олимпийски отбори. Компанията има над 8000 служители по целия свят, а акциите й се търгуват на Нюйоркската фондова борса (NYSE: HLF) с нетни продажби от около 4,4 милиарда долара през 2017 г. Повече информация може да намерите на: Herbalife.com и IAmHerbalife.com.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ТЕНИС:

Стана ясен първият 1/2-финал на Мастърс турнира в Маями (ВИДЕО)

Григор Димитров - Карлос Алкарас: Кога и къде да гледаме 1/4-финала в Маями?

Карлос Алкарас: Григор Димитров е много труден съперник, трябва да покажа най-добрия си тенис

Гришо: Най-накрая, този турнир бе като криптонит за мен, чакам с нетърпение мача с Алкарас

Спорт по телевизията днес – 27 март 2024 г.

Вездесъщ Григор Димитров направи уникален обрат и си осигури мач с Карлос Алкарас (ВИДЕО)

Най-великият мач пойнт: Как Джокович отказа Вавринка в 5-сетов трилър (ВИДЕО)

Григор след 46-минутната победа: Не си спомням да съм имал толкова бърз мач (ВИДЕО)

Григор Димитров - Хуберт Хуркач: Кога и къде да гледаме 1/8-финала в Маями?

Гришо прегази германец експедитивно и чака силен, но удобен противник в Маями (ВИДЕО)

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Тенис