Жребият за Финалния Мастърс в Лондон е ясен, шоуто може да започне

10193
Жребият за Финалния Мастърс в Лондон е ясен, шоуто може да започне
Снимка: Getty Images/Guliver

Рамката на финалното шоу, с което се закрива сезонът в мъжкия тенис, вече са очертани. Става въпрос за Мастърса на осемте най-добри в Лондон, а жребият определи двете групи в турнира.

Голямата новина е, че световният номер едно и пълен доминант в тениса тази година Новак Джокович се падна заедно с Роджър Федерер. Джокович има само 5 загуби този сезон, но Федерер е единственият, който успя да го победи повече от веднъж. Федерер е и рекордьор по титли от заключителния турнир - цели шест, но Джокович вече има четири трофея и е настоящ шампион.

Федерер се отказа и подари титлата на Финалния Мастърс на Джокович

За огромно съжаление на всички тенис фенове, така очакваният финал на заключителния турнир при мъжете се провали. Причината - световния...

Компания на Ноле и Роджър ще правят Томаш Бердих и Кеи Нишикори. Мачовете се откриват с двубой между Джокович и Нишикори - не преди 16:00 часа в неделя, 15 ноември. От 22:00 часа пък ще е мачът на Федерер с Бердих.

В другата група се събраха Анди Мъри, Стан Вавринка, Рафаел Надал и Давид Ферер. Имаше реална възможност Надал да отиде при Джокович и Федерер, но все пак на Бердих се падна "незавидния късмет".

Напред от груповата фаза продължават първите двама във всяка група, които играят в полуфиналната фаза "на кръст" - първият от едната група срещу втория.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com