Пиронкова записа трудна победа на старта в Дубай

37208
Пиронкова записа трудна победа на старта в Дубай

Първата ни ракета при жените Цветана Пиронкова спечели победа на старта на силния турнир в Дубай, след като победи с 6:3, 4:6, 6:3 Клара Кукалова и записа пета победа в седем мача с чехкинята.

Мачът се превърна в типично женско тенис представление - 16 пробива! В първия сет Пиронкова успя да се върне на два пъти от изоставане с пробив и спечели сета. Във втората част развитието беше огледално - Пиронкова тръгна напред с пробив, но Кукалова направи обрат и макар Цвети да изравни при 4:4 гейма, това беше всичко, до което се добра.

Паднахме от Беларус за Фед Къп

България загуби от Беларус мачовете си за Фед Къп с 2:0. Остана да се изиграе протоколната среща на двойки. Поражението почти сигурно ...

Фестивалът на пробивите продължи с пълна силна и в третата част, където Пиронкова на два пъти повеждаше с пробиви за 2:0 и 3:2, но чехкинята моментално успяваше да достигне до равенство, информира Tenniskafe. Седмият гейм бе подпечатан с нов брейк за българката, която този път не само задържа преднината си до края, но при 5-3 дори реализира общо 16-ия пробив в мача и след малко над два часа игра се поздрави с крайната победа.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com