Защо Григор не печели - вижте какво казва мистичното

13732
Защо Григор не печели - вижте какво казва мистичното
Снимка: Getty Images/Guliver

Какво става с Григор Димитров? Този въпрос вълнува особено силно както всички български тенис маниаци, така и мнозина влюбени в играта с малката жълта топка по цвят. Вълнува и всеки в България, който се интересува от спорт.

Причините за игровия спад на Димитров нееднократно са изброявани по всякакви издания - като се почне от необходимостта да внесе свежест в треньорския си щаб и да вземе нов треньор поне за съвети в игровия подход, мине се през ракетата - да е по-голяма или по-малка и се завърши с липсата на отдаденост на тренировъчния процес. Дали последното е вярно, е нещо, което само Григор знае. Показателно е обаче, че много хора си мислят така, когато го видят например да скача от 35-метрова скала в Акапулко, вместо да печели и да защити титлата си от миналата година в мексиканския курорт. Дали Григор се е "разлигавил" - вижте нетрадиционния подход на Actualno.com да намери отговора за лошото представяне на Димитров.

Тенис звездите преди и сега (Снимки)

Звездите на мъжкия тенис безспорно са извървяли дълъг път до върха. Едно връщане назад към началото на тяхната кариера показва колко то...

Звездите говорят

Липсата на победи в последно време на един от най-любимите ни български спортисти натъжава много от феновете му. Какво се случва с Григор, всичко наред ли е, кога може да очакваме победа? Понякога събитията в живота са извън анализа на спортните коментатори - затова решихме да използваме един по-нестандартен начин на прогноза – астрологичният.

В дадения момент над Григор Димитров действа един доста точен аспект, а именно – тригон между Венера и Нептун. Това е положителен аспект, но за други сфери от живота на тенисиста, а не чисто спортната.

Вниманието на Григор в момента е насочено към красивото в живота, неговите  естетически аспекти. Сега на преден план за него за потребностите в духовното и творческото развитие. Неслучайно именно сега се появяват слухове за възможен брак с приятелката му Мария Шарапова.

Едва на 23, Гришо е човекът, който ще пише новата тенис история

Уморено от задушаването на Голямата четворка в мъжкия тенис, младото поколение играчи настоява за промяна. Наричат ги Генерация Б, защо...

Григор може да пропусне някоя и друга победа, но е напълно възможно да сключи изгодни договори като рекламно лице на дадена компания. Много вероятно е доходите му от шоубизнеса да покрият загубите от мачовете през този период.

Сега сдържането на емоциите няма да е една от най-лесните задачи за него, тъй като чувствителността му е изострена. Григор има нужда от уединение, публичните изяви по-скоро го натоварват, но за съжаление съперниците му ще се възползват от това положение.

Но какво е победата пред любовта? Защото сега Димитров изживява едни от най-трепетните си моменти със своята половинка, която просто не иска да пусне (тенис) топките му, за да не се отдалечи от нея. Той е склонен да показва и доказва любовта си, романтичен е както никога и  … просто сега го мързи. Хубавото е, че пикът на действието на този аспект преминава и ще отшуми напълно към края на април.

Тенисът

Възход и падение в тенис ранглистите, българите удържат позиции

Нова седмица, нови промени в света на тениса. А те са особено големи, що се отнася до света на мъжкия тенис. Нашият най-добър тенисист...

Вече стартира сезонът на клей в професионалния тенис, а първият турнир на Григор на землена настилка ще е в Монте Карло. Турнирът в Княжеството е от серията "Мастърс". До края на април т.е. периодът, в който звездите не виждат спортни успехи за Григор, той ще участва в още един турнир - този в Истанбул. Там голямата звезда е Роджър Федерер. В Монте Карло участие са заявили всички най-добри играчи в света, а жребият ще бъде изтеглен в края на тази седмица.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com