X
 
 

Хотелиерът, биещ се с израелски туристки, се счита за нападнат: Емоцията надделя над професионализма

4250 5
photo of Хотелиерът, биещ се с израелски туристки, се счита за нападнат: Емоцията надделя над професионализма
Снимка: БГНЕС
Ситуацията е извадена изцяло от контекста на случилото се. Това заяви Иван Тодоров, управител на четиризвездния хотел "Бест Уестърн" в Слънчев бряг, който се прочу със скандал с израелски туристи – жени.

По думите му, израелските гости са дошли към 11:00 часа на 5 юли и са попитали може ли да се настанят. Било им обяснено, че настаняването почва от 14:00 часа, като Тодоров подчерта изрично, че това е било търговска практика по цял свят. По думите му, на туристките било предложено да си оставят багажа, те го направили, но след това, туристите почнали скандали, ходили на бара и поръчвали напитки, без да плащат, защото казвали, че са ощетени.

Израелските туристи: Хотелиерът заплаши, че ще ни арестуват, ако подадем жалба

Израелските туристки, които почти бяха набити от управителя на хотел в Слънчев бряг, разказаха пред bTV за кошмарната си ваканция. Хоте...

Към 12:15 часа Тодоров дошъл на място, проверил резервацията – стая за двама възрастни с две деца, всичко било наред и обяснил на гостите, че трябва да изчакат до 14:00 часа, за да бъдат настанени. След това, пак по думите му, жените му се нахвърлили и персоналът плюс случайни туристи му помогнали. Подаден бил и сигнал до 112, но около половин час никой не дошъл – т.е. полиция.

Хотелиерът показа и декларация, написана на иврит, която туристите подписали – че повече няма да буйстват в хотела. Той увери и, че има превод на декларацията.

Попитан защо тогава на записа , отговорът беше: "Емоцията надделя над професионализма". Тодоров обяви, че хотелът е изключително спокойно място и нямало охрана. "Моя рецепционистка беше наплюта, обиждана, ругана – те ни предизвикваха по всякакъв начин това да се случи. Аз съм и гражданин и първо бих защитил всеки, който има нужда", подчерта хотелиерът.

Досега сме нямали подобна ситуация, надявам се и занапред да нямаме, надяваме се следващият път като се обадим на телефон 112, да има отсреща реакция, обобщи Тодоров, който изрично добави и, че охрана нямало да помогне. Попитан дали се е ударил при опита си да ритне с крак една от израелките, Тодоров отвърна, че не се е наранил.

Агресивният хотелиер нападнал туристи в Слънчев бряг е арестуван

Арестуваха управител на хотел в "Слънчев бряг" заради агресия към израелски туристи. Кавгата започнала, защото клиентка била разочарова...

Този мениджър трябва да наблегне на по-добра физическа подготовка и дестинация, даде ироничен съвет евродепутатът Ангел Джамбазки в коментар за случилото се.

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
 • Елементарно Уотсън!!!! 4 Елементарно Уотсън!!!! преди 2 месеца Профил на трол?
  Във всеки хотел на регистрацията и във фоаетата има камери.Защо не извадят записа от тези камери и тогава ще се види кой крив и кой е прав!!!!
 • Анонимен 4.1 Анонимен преди 2 месеца Профил на трол?
  Ами щото ги е срам. И от тия записи ще видим пишман-бияч как пада на гръб при опит да ритне жена!
  : 1 !
 • Елементарно Уотсън!!!! 3 Елементарно Уотсън!!!! преди 2 месеца Профил на трол?
  Във всеки хотел на регистрацията и във фоаетата има камери.Защо не извадят записа от тези камери и тогава ще се види кой крив и кой е прав!!!!
 • Анонимен 2 Анонимен преди 2 месеца Профил на трол?
  Покажете ми едно място по света, където проблемите не са тръгнали заради евреите!?!
 • Анонимен 1 Анонимен преди 2 месеца Профил на трол?
  Кой крив и кой прав ми е все тая за турсити и хотелиер но, че 112 не работи е факт. Като стане инцидент питат има ли пострадали и ако няма добре и никой не идва, ако има пострадали линейка идва след 45-50 минути. За това време може да си дал фира.