BigArena - сигурен партньор за онлайн магазините

529
BigArena - сигурен партньор за онлайн магазините
Снимка: iStock

Все повече онлайн магазини се създават и развиват успешно. За целта обаче е необходима не само добра бизнес идея за търговия, но и много други особености, на които да се обърне внимание. Сред тях се нареждат логистика, складова система, качествено обслужване на клиенти, приемане на поръчки на време, проследяване на складовите наличности и много други.

Всичко това трудно може да се извърши самостоятелно, особено ако онлайн бизнесът в сферата на търговията е стартиращ и има ограничен екип. От Bigarena споделят, че тук на помощ идват те като партньори. Какво могат да предложат и как ще помогнат на вашата търговия? Научете в следващите редове от екипа на БигАрена.

Какво представляват фулфилмънт услугите?

Представлява съвкупност от важни задачи, свързани с удовлетвореността на нуждите на клиентите. Коректната доставка на всички пратки, както и проследяването на тяхното складиране, грешки, несъвършенства, наличност и правилно съхранение е в основата на развитието на бизнеса. Същевременно обаче тези задачи могат да се окажат почти непосилни за изпълнение на вътрешнофирмено ниво, особено при недостиг на служители.

Тук на помощ идват фулфилмънт услугите в сферата на търговията, които да оптимизират разходите на предприятието и да допринесат за коректната логистика и обслужване на клиенти.

По този начин може да се предотврати забавяне, недостатъчна наличност на често поръчвани продукти, грешки и други такива, които оказват влияние на търговията.

Какви са предимствата на фулфилмънт услугите от партньорите Bigarena.net?

БигАрена предлага множество възможности за развитие в сферата на дигиталната търговия, като партньори, защото съчетава в идеята си за партньорство разнообразие от важни за успеха на бизнес начинанието услуги. Това са:

● прием, позициониране и складиране – стоката се стелажира в три складови локации, намиращи се в България, Сърбия и Словакия. Те се позиционират в специална зона, наричана още пакетажна;

● водене на складова система – анализират се всички успешно доставени или върнати пратки. Партньорите осъществяват преброяване на стоката, проверка за дефекти, измерват теглото и нейния обем и много други важни особености;

● опаковане на поръчки – всички артикули се опаковат подобаващо, за да бъде съхранен търговския им вид. Пакетирането се извършва според стандартите на бранда партньор още в същия ден на заявката, а за доказателство се извършва видеозапис на всяка опаковка;

● изпращане и приемане на пратки – партнират си с над 15 спедиторски фирми с доставки в целия свят;

● изготвяне на отчети и управление – работят със специализиран софтуер, който позволява непрекъснат контрол и проследяване на поръчките в реално време.

Партньорът предлага разнообразие от услуги в областта на логистиката, които са в подкрепа на електронната търговия. Чрез тях собствениците на онлайн магазини ще могат да спестят време и ресурси, които да вложат в развитие на своето начинание.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ПОЛЕЗНО:

Искате ли да сте млади и красиви? Добавете този продукт към вашата диета

Защо много хора пият чай от джинджифил на гладно?

Тези ключови симптоми показват, че имате проблем с щитовидната жлеза

Долар - лев. Колко струва един щатски долар към един български лев днес, 30 април /валутен калкулатор/

Тези суперхрани намаляват риска от онкологични заболявания

Това е най-полезната закуска за чревното здраве

Добавете този зеленчук към салатата си и няма да се познаете в огледалото

Вкусът на метал в устата и още 8 признака на ниска киселинност на стомашния сок

Защо чаят от ройбос е полезен за жените?

С тези съвети, лесно ще различите пресните яйца на пазара

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com