Най-добрите плодови смутита, за топене на мазнини

17579
Най-добрите плодови смутита, за топене на мазнини
Снимка: iStock

Отпийте от тези 16 вкусни напитки, за да имате стройна фигура. Пийте ги сутрин, ще имате повече енергия през деня - и ще ядете по-малко на обяд!

Ягодово-бананово смути Матча

Чаят Матча на прах е тайната съставка за супер отслабване в тази напитка с ягоди. Само една чаена лъжичка помага на тялото ви да изгаря коремните мазнини - и намалява образуването на мастни клетки.

Още: Отслабване с банани - ето как е правилно да се прави банановата диета

Праскова с банан

Сокът от алое в тази прасковена напитка улавя токсините и ги извежда от тялото ви, като намалява подуването на корема. Той също така ускорява метаболизма и енергията ви.

Ягода Банан Перуански корен

Смесете горски плодове, банани и две чаени лъжички корен мака на прах, за да увеличите изгарянето на мазнините с 18%. Бонус: ще намалите лошия холестерол със 74%.

Кефир с портокал

Богатият на пробиотици кефир в това супермощно смути с портокали премахва възпаленията, стимулиращи мазнините, и намалява риска от напълняване. Освен това ви кара да се чувствате сити в продължение на часове.

Кокосово бананово смути

Прилича на фрапе, но всъщност е унищожител на мазнините. Кокосовото мляко в тази рецепта стимулира щитовидната жлеза да произвежда хормон за изгаряне на мазнини. Вашият глад за сладко и коремът ви ще ви благодарят!

Колагеново смути

Освен че има свойства против стареене, добавянето на колаген към любимото ви смути може да ускори метаболизма ви и да намали хормона на глада. Резултатът: Ще ядете по-малко и ще изглеждате чудесно.

Манго и кокос

Това смути с тропически плодове може да предотврати рязкото покачване на кръвната захар, да прогони подуването на корема и да помогне на черния дроб и панкреаса да се съсредоточат върху изгарянето на мазнините и детоксикацията. Рецептата включва манго, ананас и кокосов крем.

Коноп с киви и авокадо

Благодарение на конопения протеин в този коктейл от киви и авокадо, който е толкова лесен за приготвяне, колкото и за пиене, включете кафявите мазнини в тялото си и наблюдавайте как калориите се топят.

Банан с ягоди и грах

Обичаме всяка комбинация от банан и ягода, но когато добавите грахов протеин, ще отслабнете и ще увеличите мускулната си маса. Друг плюс: протеинът понижава хормона на глада - грелин.

Портокали и банани с чиа

Добавете една супена лъжица семена от чиа към това смути от портокал и банан и превърнете клетките, съхраняващи мазнини, в такива, които ги изгарят. Резултатът: сбогом на коремните мазнини.

Малина

Консумацията на млечни продукти може да ви помогне да свалите две трети от телесните си мазнини, така че ще искате да добавите кисело мляко или прясно мляко към този малинов освежаващ крем.

Банани с овесени ядки

По-бързо изгаряне на мазнините, повишена енергия и по-добро настроение след изпиването на това смути сутрин? Да, благодарение на овесените ядки!

Ванилия със суроватъчен протеин

Суроватъчният протеин е съставката за изгаряне на мазнини в това смути с ванилия и ягоди. Той е и невероятно засищащ, така че ще изядете по-малко храна на следващото хранене.

Ленено семе ягода киви

Преодолейте умората, като смесите една супена лъжица ленено семе заедно с ягоди, киви и кисело мляко. Семената съдържат лигнини, които укротяват горещите вълни и имат отслабващо действие.

Още: Как да се храним правилно през пролетта, за да отслабнем до лятото?

Чиа със сливи и череши

Смесете една слива с чаша замразени череши и кисело мляко, след което добавете една супена лъжица семена от чиа. Получавате напитка за изгаряне на мазнини, която може да съживи метаболизма ви и да ограничи пристъпите на глад.

Освежаващо смути с малинов крем

Това смути съдържа много хранителни вещества - много антиоксиданти, здравословни мазнини, магнезий и пробиотици. Това е чудесна закуска между храненията или бърза закуска за из път. В тази рецепта за основа е използвано кокосово кисело мляко, което е идеално за хора, чувствителни към млечни продукти или с храносмилателни проблеми, но можете да замените и всяко друго кисело мляко по ваш избор.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ПОЛЕЗНО:

Защо чаят от ройбос е полезен за жените?

С тези съвети, лесно ще различите пресните яйца на пазара

Първите 3 дни от Страстната седмица: Традиции и вярвания

Яжте тези храни вечер, за да спите хубаво през нощта

Невролог: На тази възраст трябва да забравите за алкохола

Долар - лев. Колко струва един щатски долар към един български лев днес, 29 април /валутен калкулатор/

Кои витамини трябва да приемате при афти, кървящи венци и пърхот?

Възможно ли е да се облекчи отока на очите с народни средства?

Топ 4 на най-емоционално нестабилните зодии

Какво можете да направите, за да повишите бързо кръвната си захар?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com