Отпразнувайте големия юбилей на Continental с НОВ КОМПЛЕКТ ГУМИ и вземете подарък

8227
Отпразнувайте големия юбилей на Continental с НОВ КОМПЛЕКТ ГУМИ и вземете подарък
Снимка: Continental

Гумите може да изглеждат като аксесоар, но всъщност са най-съществената предпоставка за безопасност на автомобила ви. Тъй като вече е есен и зимата наближава, трябва да се подготвим за времето, което ни очаква. Зимните, а ако подхождат на стила ви на шофиране – и всесезонните, гуми са предназначени не само за сняг, но и за дъжд, киша и други неблагоприятни условия, които могат да ви попречат да шофирате през по-студената част от годината.

В чест на 150-ата си годишнина Continental стартира маркетинговата кампания "В движение от 150 години", която ще се проведе през октомври и ноември. В периода от 1 октомври до 15 ноември може да спечелите награда, ако изберете да смените гумите си с нови такива от Continental. Очаквайте подаръци при покупка на комплект от четири гуми, независимо дали са зимни или всесезонни, за пътнически, лекотоварни или автомобили 4х4, както и за всички размери. Можете да получите Bluetooth високоговорител JBL като подарък, когато купите гуми с размери до 16 инча, а при покупка на гуми с размер 17 или повече инча подаръкът са Bluetooth слушалки JBL. За повече информация посетете www.continental-promotion.com.

Най-новото поколение зимни гуми е вече на пазара

Създаването на все по-добри зимни гуми е предизвикателство, за което са необходими удивителни инженерни умения. Continental отново доказа, че разполага с такива, и през зимата на 2021 г. вече можете да купите най-новото поколение зимни гуми на компанията – WinterContact TS 870 и WinterContact TS 870 P. Те са наследниците на събралата изключително добри отзиви гума WinterContact TS 860, която постигна най-добри резултати в многобройни независими тестове на гуми.

WinterContact TS 870 е идеален избор за автомобили с по-малки и средни размери. Някои от предимствата на този дизайн са новоразработените взаимосвързани триизмерни зацепващи ламели, които създават още по-големи джобове за снега в протектора за по-добро сцепление. Що се отнася до характеристиките за безопасност и екологичните норми, напредъкът, постигнат и в двете области, също е впечатляващ: 10%-ното увеличение на пробега, придружено от намаление на съпротивлението при търкаляне с 2 процента.

В допълнение към тази оферта ще намерите и WinterContact TS 870 P – създадена за автомобили и джипове от среден клас. В сравнение с доказания предшественик на тази гума разработчиците са постигнали 4 процента подобрение при спиране на мокра настилка и 8 процента подобрение на характеристиките при аквапланинг − без да нарушават нейните характеристики в други отношения. Подобрения от 5 процента при спиране върху лед, 6 процента при шофиране върху суха настилка и 6 процента при шофиране върху сняг наистина заслужават специално внимание.

WinterContact TS 860 S остава изборът от най-висок клас на компанията за спортни и луксозни автомобили и осигурява оптимално поведение през зимата при всякакви обстоятелства. Друга неустоима част от предложението на Continental е гумата за всички сезони AllSeasonContact. С комбинацията от отворени рамене за превъзходно поведение при аквапланинг и твърда шарка на протектора водачът ще държи ситуацията под контрол през цялата година. Каучукова смес със силициев диоксид гарантира, че водачите целогодишно могат да разчитат на добро сцепление и спирачно поведение. Също така гумите AllSeasonContact пестят гориво, намаляват въглеродните емисии и имат впечатляваща ефективност при шофиране.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com