Марешки щял да признае за шамар в съда

16090
Марешки щял да признае за шамар в съда
Снимка: БГНЕС

Считам се за невинен и ще направя всичко възможно да го докажа в съда. Това заяви „аптекарският бос” Веселин Марешки.

Марешки отрече думите на общинския съветник от Варна Костадин Костадинов, който разказа, че нападението е заради имотен спор за пицария. Бившият бос на „Локомотив Пловдив” удари Костадинов в средата на миналия месец и беше арестуван заради това.

Веселин Марешки е отведен в болница

Веселин Марешки е отведен в болница във Варна, заради влошено здравословно състояние. Информацията съобщи говорителят на полицията в гр...

Според Марешки нямало факти, че той някога през живота си е удрял никого. Можело ли тогава да се превърне в побойник и хулиган, попита се той самият в сутрешния блок на Нова телевизия. Никога обаче не било късно да се изложи човек – но как така, пред куп хора, съм ударил „уж общинския съветник” Костадинов, продължи Марешки. Как стана така, че от един шамар стана юмрук, стигна се до комоцио, медицинско и т.н., продължи аптекарският бос. И добави, че в съда щял да уточнява имало ли е шамар.

В крайна сметка Веселин Марешки призна, че е имало имотна разправия. Той бил продал пицарията, заради която се стигна до скандала, на „една жена”. Тя дала половината на съпруга си, после те се разделят и сега се съдят заради имота. Обаче тези хора влязоха и в моя имот – а това е земята пред пицарията. Продадох помещението с право на строеж, но не и целият парцел, обясни Марешки. И как „уж случайно” дойде Костадинов на място, а собственичката на пицарията говори: „Добре че беше Коцето”. Коцето – за непознат общински съветник, попита бившият бос на „Локомотив Пловдив”. Той добави, че полицай му бил казал да се съди заради парцела си. Няма как върху моя имот някой да строи – или има незаконно разрешение, или е използван фалшив документ от мое име, каза Марешки.

Опитват се да ми докарат по-тежко обвинение – Костадинов не беше там в качеството си на общински съветник, после хематом се появи. Добре че в ареста ми даде един полицай допълнително одеяло, иначе можеше сега да не давам интервюта, вкара драматична нотка Марешки, който влезе в болница покрай случая. Има снимков материла от телефон и там се вижда, че Костадинов лъже – разследващите го имат, завърши Веселин Марешки.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com