Материали от заседанията на общинския съвет във Велико Търново стават достъпни в градската библиотека

2120
Материали от заседанията на общинския съвет във Велико Търново стават достъпни в градската библиотека

От 14 декември материалите за предстоящото заседание на Общинския съвет, което ще се проведе на 17 декември, ще бъдат на разположение на жителите на общината в Регионалната библиотека „П. Р. Славейков” и клоновете й, предава Topnovini.bg.

Това стана ясно след среща между Венцислав Спирдонов и директора на културната институция и общински съветник Иван Александров. Копията ще бъдат както на хартиен носител, така и в електронен вариант, а по същия начин ще се процедира спрямо бъдещите заседания на местния парламент. На Регионалната библиотека и филиалите й ще бъдат предоставяни и копия на взетите от Общинския съвет решения.

Смениха ръководството на НАП Велико Търново

На пресконференция за станалата хит лотария с касови бележки, бе представен новия изпълняващ длъжността директор на ТД на НАП В.Търново...

Председателят на Великотърновския общински съвет Венцислав Спирдонов ще има приемни дни, по време на които ще се среща с жители на старопрестолния град и населените места. Първата приемна ще бъде на 14 декември, между 8:30 и 16:30 ч, а срещите ще се провеждат в сградата на Община Велико Търново.

Всеки, който желае, може да си запише час на тел. 062/619-240. Великотърновци могат да задават въпроси и да отправят предложения също и в страницата на Венцислав Спирдонов в социалната мрежа Фейсбук.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Велико Търново