БСП в паника!

84299
БСП в паника!
Снимка: Thinkstock

Какво издава злобата на Кънчо Стойчев, който в момент на слабост и необуздана пристрастност заяви на всеослушание по една от телевизиите, че ако Борисов отново стане министър-председател на България, на улиците щели да излязат поне един милион протестиращи? Кънчо, Кънчо, клети Кънчо, иска ти се, вече не успяваш да скриеш пяната по устата си - толкова злоба и толкова комунистическа неприязън в 25-годишната история на българския преход никой не е демонстрирал! Не че Борисов няма трески за дялане - напротив, няколко кубика цепеници ще се пръкнат от него, ако го подхванем! Но Кънчо, знай и не забравяй, че ако БСП, ДПС и "Атака" изкарат 1 млн. души на улицата срещу Борисов, то другите, тези, които ще излязат в негова защита, ще бъдат 2 милиона! Пак по Кънчовите стандарти! И то не за да защитят Борисов и ГЕРБ, а законността! Защото Борисов "ще дойде", след като това постановят изборните резултати, предсрочните парламентарни избори, от които Кънчо, БСП, ДПС и "Атака" очевидно се страхуват като дяволът от тамяна! Ще излезнат "другите", не-Кънчовците, за да защитят законността, честния избор и конституцията!

Кънчовата сляпа злоба е сигнал и за друго. Колкото повече наближават изборите на 25 май - нищо, че са европейски и формално няма нищо да променят в управленското статукво на държавата - толкова повече на Кънчо и властимащите им треперят мартинките! Заедно с мартинките на властимащите Станишко, Местан и Сидеров, треперят мартинките и на ведомствените им социолози, техните верни преторианци, най-отпред на които - на амбразурата - са собствениците на "Галъп - България" - освен Кънчо Стойчев и неговият червен побратим Андрей Райчев; шефът на "Сова Харис" Васил Тончев (който напоследък леко изневерява на платената си любов БСП с новоизперкалия политик-самозванец Бареков, като пръв го пробута в рейтинга си!); шампионът в подлагането Червен Кольо (Колев) с "Медиана"; и, разбира се, доведеният брат на Станишев - Юрий Асланов с неговата "Апис"!

Ръководството на БСП - Стара Загора хвърли вкупом оставка

След като структурата на БСП в Монтана даде своеобразен вот на недоверие на лидера на партията Сергей Станишев, Стара Загора се оказва ...

Тези четири, добре платени от "Позитано" 20 социологически агенции, в последните си проучания все по-арогантно облъчват населението с измислени и манипулирани прогнози, пробутвайки (и дружно набивайки в главите на малограмотните и бедните българи извън София и големите градове) лъжата за "безапелационна победа" на Партията над ГЕРБ с между 2 и 4 процента!

Нервничат социолозите на БСП, защото именно те най-добре знаят, че това, което другите агенции - наистина независимите - като "Алфа Рисърч", "Екзакта", агенцията на Юлий Павлов, също и агенцията на Центъра за модерна политика - вадят, са истинските резултати, в които разликата между БСП и ГЕРБ наистина е между 2 и 4 процента, но в обратен ред!

Нервничат не само червените социолози, нервничат и техните ментори! Какви ли не инсинуации и внушения не измислят Станишев, Миков, Янаки Стоилов, напоследък и някой си световно неизвестен Мерджанов, неуморните калохвъргачки Мая Манолова и Корнелия Нинова, без които няма и не може да има бесепе интрига, както и многобройният им медиен и интернет слугинаж! Цена нямат, връх след връх изкачват - Еверест ряпа да яде, всеки ден нови и нови висини в лъжите - само и само да удържат още малко властта, която заедно с ДПС и "Атака" откраднаха през май 2013-та!

Вижте как неуморно калят. Всеки ден например учредяват по някоя временна парламентарна комисия в парламента - ту за Мишо Бирата, ту за Авиоотряд 28, ту уж за Бисеров, а всъщност за измислените "срещи" на Петното в Банкя с Борисов... Само извънредните комисии за Цветанов са три! За десет месеца, откакто го има 42-я парламент, днес в "Съединението прави силата" има цифром и словом петнадесет постоянни парламентарни комисии и 12 извънредни! Наказателни! По измислени поводи!

БСП регистрира в ЦИК листата си за евроизборите

Лидерът на БСП и водач на листата за европейските избори Сергей Станишев регистрира състава на евролистата на социалистите в ЦИК, преда...

Комисия до комисия! Едни и същи наглеци са председатели, зам.-председатели и секретари, и все от БСП, ДПС и "Атака"! Добре е населението да знае още, че покрай основната си цел - да изнамират "вини" на политическите си противници от ГЕРБ (да не вземат отново, за 12-ти пореден път, да спечелят изборите!), тези извънредни комисионери си раздават и доволно добри парици - за председател, за зам.-председател, за секретар, за членове - между 300 и 500 лв. месечно върху тлъстата депутатска заплата! Кръв да им станат! Ако човек съди по броя на комисиите - извънредните и постоянните! - се пита - това законодателен орган ли е или наказателна инстанция! Или може би нов Народен съд?!

И отново при Кънчо. Този безграничен нахал би трябвало да знае, че с призива си 1 млн. души да излезнат по площадите, за да протестират срещу законноизбран победител в изборите, реално призовава към размирици в страната и с чиста съвест може да бъде подведен под отговорност. Стига Цацаров да я има и да се самосезира!

Колкото до партийните удавници, които със зъби и нокти бранят откраднатата властта, на тях да припомним старата умнотия, че "Волът рие, рие и на гърба си хвърля!".

Голям товар носи Станишко!

Сметната палата: ГЕРБ и БСП печелят финансово, ДПС губи, а "Атака" е на нула

ГЕРБ и БСП са на плюс във финансите си през миналата година, ДПС е на минус, а „Атака” нито печели, нито губи. Това показва...

Автор: Валентин Стоев

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com